i'm so glad my search is over, because i've finally found.

; såå efter en lagom vild & rolig natt på tivoli igår så lever vi idag. vi kom hem sex imorse och jag var uppe och skuttade som en idiot vid 9.. sömnproblem?! tell me about it. skulle iväg till ikea med familjen för att handla in en ny säng till lillebrossan. han är väl redan trött på den han knappt haft  ett halvår :S yeaah! det är barn det :P haha .. men idag blir en rolig dag .. förutom HBG , så ska jag iväg till malmö =) ut och käka middag med Malik! riktigt nice .. Koden är black and white M , remember that! :P därefter ska jag nog bara vara hemma , kolla på film med en vän eller så :P Om jag inte blir utslängd av Edina , med tanke på att Omar ska komma .. HM! jaa , det återstår att se. Men jag lovar att uppdatera lite bilder & skriva lite mer om dom senaste dagarna .. Men det var allt för nu , mamma skriker mitt namn , vilket på boniska betyder : NU NU NU NU !! haha .. EEE BOY , tivoli är ingenting utan dig. Du var lätt saknad där.. som du sa , Andreas utan tivoli låter konstigt , men tivoli utan andreas är ännu värre .. WIIHOO!




, njut av låten som har fastat i huvudet på mig efter några timmar med mersiha :P



, you are the cheese on my makaroni =) <3

this pian in my heart and this tear on my cheek - i call it love.

; MY LORD , jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. har haft riktigt mycket dom här senaste dagarna.. jag ska lägga upp bilder från busfabriken , danmark & mersihas födelsedag senare. Men nu ska vi tjejer iväg på en shopping runda i helsingborg , vi behöver våra maskerad dräkter till fredagen :P WIIHOO! get the party started :P haha .. anywaay .. vi hörs lite senare . jag lovar att skärpa mig.. men här kommer en låt , som berör min själ på alla håll och kanter. som lämnar mig djupt känslomässig och som verkligen får mig att rysa till varje gång. för tre dagar sen började jag att lyssna på den , för tidigare var det helt omöjligt!

i'm out / Mini



; i cried myself to sleep. and woke up with tears in my eyes. <3

we'll hang some memories on the wall.

; känner du inte det. hur det förändras. hur det försvinner. hur vi väljer att inte ta tag i det. hur allt glider isär. hur allt aldrig kommer att bli detsamma igen , men även om det ändras. så kan det alltid bli bättre ..

¨: man måste vara två - to make it work.

it's just another day for you and me in paradise.

; tonerna blev allt högre , stämman fann inget slut & historierna bringade så mycket skratt. ett litet kök med sex stolar , varav endast fyra var upptagna hade så mycket att erbjuda in på den ljuvliga natten som väntade oss alla. känslan utav att man bara måste le för att man har så mycket glädje inom sig att erbjuda är obeskrivligt skön. jag önskar mer eller mindre att varje människa kände den minst en gång om dagen. & precis när man tror att allt är rätt & att den känslan inte har ett slut så inser man att man endast lurar sig själv. det är endast en illusion vi väljer att leva efter. men för den stunden. den lilla stunden som den varar. så har man tendens att le , riktigt fånigt för sig själv. jag vet att jag gör. iaf när jag kommer in på just dom tankarna =)

; träningen imorse var riktigt skön =) MAAN , det var precis det jag behövde. efter tre timmars träning , lånade jag tränarens bil. körde hem. busfabriken som gällde =) (lägger upp bilder senare) när dagen var som bäst & solen var som starkast begav jag mig mot skolan , matte tentan väntade =( BLÄÄÄ! vad tror ni händer när jag kommer ut? jo , gråa moln sveper bort mitt leende .. nu var det självklart bortblåst med vinden. inte så skönt när man var så vårklädd som jag :P wiiho. vidare till en lunch på maddes med valle .. runda på stan .. 8 minuters solning .. klippning .. runda på stan. fika på maddes med valle , dinel & robin :P solning igen :P hem till mersiha med valle , edina & danell =) & nu medan dom dricker sig fulla, så sitter jag vid datan med min redbull.. den sviker aldrig ..

; nee gott folk .. nu sitter tjejerna bakom mig och ber mig att stänga av datorn som är inkopplad till tv:n .. dom vill kolla på film .. ibland känns det som att vi inte gör något annat äön att kolla på filmer , men med det här gänget. just dom här tjejerna. så behövs det inget annat. inga planer inga utgångar. det räcker med att sitta , snacka , minnas & bara vara där .. det räcker tro mig , mer än vad ni kan tro.. jag kommer säkert med ett inlägg innan jag lägger mig :P ifall jag inte deckar , med tanke på att jag ska upp tidigt imorn , för då är det danmark som gäller :P WIIHO!!

; GOD NATT folk .. på återskrivande :P hahaha. PUSS


;
one word can mean everything , somtimes.

i need to find a better place to hide.



; efter att ha läst en kommentar så undrar jag verkligen vad folk lever för idag?! hur ser deras liv ut och vart är det placerat. befinner dom sig i en dal långt bort, där det aldrig faller någon skugga. där kylan aldrig har tagit över? där solen aldrig skiner samt där månens sken aldrig har släppt sin lyster över platsen. vad är det för mening att lägga sig i och försöka verka smartare. ni är sjukt roliga allihopa , även om ni är mina släktingar =)

; vidare till gårdagen. jag kom inte i säng förrän sent in på förmiddagen. natten var sjukt skön för edina och jag satt bara och snackade i timmar. vid 6 började vi att bli trötta, och då sätter vi igång det enda som kan hålla våra ögon vidöppna i situationer som dom här :P sex and the city , första säsongen :P haha. när klockan har slagit några timmar senare begav vi oss mot sjukhuset där edina skulle ta bort dina stygn. BLÄÄ & AJJ , säger jag bara =) där efter var det sängen som gällde i två timmar, sen var det upp & hoppa för en dusch, sen skolan.. WIHO .. yeah right. Danell ringde vid 1 och undrade ifall vi skulle lunch , men jag kunde dessvärre inte. Någon timme senare var det ändå en sen lunch som gällde med Edina, Mersiha & William. Det blev inget mindre än Mc Donalds, där det inte finns ngt annat än pommes för lilla Emina som inte käkar kött :P

; senare var det vidare mot en shoppingrunda i stan. snabbt besök på gymmet. därefter hamnade vi alla hos valle på en liten fika. riktigt mysigt var det. och ett stort plus för din vägg och din toalett gumman :P haha. vid 9 åker edina & jag hem för vi ska få gäster , men dom väljer att inte komma alls. IT SUCKS MAN! men men lungt. vi låg och softade bara. så det fick bli en blogglös kväll, med tanke på att jag hade lovat edina :P Nu ligger jag här , några timmar senare. klädd i träningskläder :P väntar på grönt ljus från valle för att sticka & träna innan skolan kl tio. har möte :( BLÄÄ! inlämning på fredag.. Vid tolvslaget ska Mamma , Edina & Eddie bege oss mot HBG & Busfabriken, eftersom Eddie har studiedag. HJÄRTAT MITT .. Men det är allt jag vet än så länge. Vi snackas vid senare. Take care folk .. PUSS



; everything that matters , you can find it with me. everything you need, you can find it in me.


there is faith. but when it's around , it's up to you to make it happen.

, en låt för min själ ..



; alla runt omkring mig har insett , att ingen är som du.

docekala sam opet da svane , jos jedna zora bez tebe.

; såå efter en morgonträning med mamma var vi i full gång med att baka :P vanilj och kanelbullar , samt amerikanska pannkakor. och recepten finner ni på min favorit matblogg , www.smakligmaltid.blogg.se .. jes besima. jag älskar din blogg =) haha. jag råkade somna till en liten stund , men mamma var strikt på att väcka mig direkt :( haha. ett samtal senare var jag på väg till helsingborg med en hel liga. edina , mersiha , valle , jag och min älskade william =) efter en tur i HBG , hamnade vi på maddes för att käka middag .. bakad potatis med kycklingröra , minus majs igen .. har fortfarande inte smält det där att man inte får majs till bakad potatis :S men den här gången lyckades jag att behålla min baguette :P lyckad kväll på maddes , träffade en hel del gamla polare :P iman & lana .. amra & sanela. sen var det ju självklart några bekanta till :P haha .. när maten hade lagt sig fortsatte vi hem till mersiha där vi nattade lillen och fortsatte med vår filmkväll :P nu några rastlösa timmar & redbull senare sitter jag och försöker uppdatera iaf lite , med tanke på att jag inte har haft tid för det tidigare idag .. nu fick ni en liten snabbkoll på hur min dag har varit :P haha .. vi lägger väl upp en bild på älsklingen , så att bloggen glänser lite extra ikväll .. ta hand om er folk , jag uppdaterar nog lite senare efter matlagningen och filmen .. PUSS , i'm out.

   , dusa <3



; du ska lära dig skillnaden mellan rätt & fel. sanning & lögn. ser du inte skillnaden, så kan du inte lita på någon. och utan tillit så kan du inte älska. att inte älska är något du inte vill uppleva. så när du känner det minsta inom dig. att det känns som att det finns något där. svälj din stolthet och visa det. det kan visa sig att bli ett av dina smartaste drag .. för även du vill uppleva att det bästa inom dig berörs , då ni bara kollar på varandra .. tänk på det , my love. <3

and just like that , i told him i liked him.

; otroligt nog kunde jag se flera tårar rinna ner för hennes kinder och dö på hennes läppar .. otroligt nog satt jag där och var mig själv, utan den minsta tanken på att bli varm och trösta henne. det tog mig en tid och inse, att det var på riktigt. att hon inte hade någon att vända sig till. att det endast var jag och hon i rummet. efter en tid. tog jag till mig den gnuttan av mänslighet jag hade kvar inom mig och sträckte ut min hand. förvånad blev jag då hon tog tag i den. men hon hade inte någon annan. min kyla gick med oss hand i hand hela vägen. men jag försökte att ändras. endast för den här gången. endast för henne. jag svarade kallt på varenda fråga. sen när blev jag expert på allt det här?! jag insåg hur en natt av ingenting kunde föra oss två närmare. och det visade sig till slut , att vi två var allt vi hade. jag började omedelbart att ändra mitt tankesätt. för vi var , in this together. jag valde att stå vid hennes sida. torka hennes tårar och hålla hennes huvud i mitt knä. efter tallöst många tårar kom det äntligen ut. hon vrålade och skrek av smärta. även timmar efter att jag fick henne i säng. vi låg där och lyssnade på musik. jag fick hålla om henne. nu har jag gått upp därifrån , men än har hon inte slutit ögonen för att finna ro och somna till. det gör ont på henne. det ser jag , och jag känner mig hjälplös. men jag ska bli hennes hjälte , på ett eller annat sätt. jag ska bara gräva lite djupare inom mig och hitta styrkan och modet att ge mig in på det här igen.. ge mig in på att ge mitt allt , även om det i slutändan visar sig att jag inte kommer att få något tillbaka. naiv. maybe. men hon behöver mig. och jag kan inte beskriva känslan av att vara behövd , av en person du älskar. so here i am my love. jag ger mitt allt. endast för dig.. jag finns här & jag älskar dig ..


; jag vet inte om jag ska säga GODNATT , eller GOD MORGON sverige .. Jag har inte lagt mig , men det är inget jag kommer att göra för den delen heller. nu ska jag iväg och träna innan skolan börjar .. jag måste försöka att hålla ut, även om jag är helt slut .. men här kommer en låt. lagom skön just nu =)



, i had a lot of time to think. and you're all i seem to keep thinking of.

always close , though we're apart.


it scares me to wake up and realize that your side of bed still is - empty.



; är det någon mer än jag som längtar till sommaren?! jag som älskar att resa tycker att jag har rest för lite på sista tiden. har alltid varit fullt schema , men olyckligtvis har det alltid kommit upp något .. en gång i månaden brukar det komma upp en resa, men nu på sista tiden har vi fått ställa in utlandsresorna och ta sverige resor ist. men snart så kommer vi igång med utlandsresorna också. i maj ska vi iväg på en liten efterlängtad weekend, även den i sverige .. men efter maj så går det igång med resorna .. haha nu gäller det bara att köpa pendlarbilen som inte slukar så mycket för vår europatrip , resten är ju sjklart med flyg .. men har en hel del resor nu som är inbokade med datum och allt. får hoppas på att jobbschemat inte ändras ännu en gång hos folket... men ist för fredag , kan ni väl sjunga med mig ; JA JAG VILL HA SOMMAR IDAG! om inte sommar iaf lite SOL ! =) det hade inte skadat, eller? :D PUSS

btw , saknar min älskade hatt .. köpte den när jag besökte venedig , men nu är den spårlåst försvunnen .. </3

i want you to be , no other than yourself.

, i en mörk stad som den jag befinner mig i just nu, finns det inte mycket som lyser upp vägarna än gatubelysningen utanför .. tragiskt och dystert skulle många ha sagt , kanske även jag ifall jag endast hade passerat förbi .. men nu så var jag där , och iakttog hur beslysningen lyste över staden samt hur den skimmrade i nattens sken. - l o v e l y..

; på tal om lovely så måste jag nämna en mindre lovely sak. det är nämligen så att boy har fått för sig att skaffa ny frilla. that's cool tänkte jag , tills jag såg hur den skulle se ut. efter tallöst misslyckade försök om att vägleda honom i rätt riktning så fick jag ge upp :( haha , det är väl bara att ta det med en nypa salt och börja leva med det ..


; tänkte publicera lite bilder , men det blev nästan så att andreas fick fnatt , så vi skiter i det .. kommer nog med ett inlägg senare ikväll , men nu är det på tiden att jag blir lite social =) folket väntar och så gör även min redbull , och snart är vi tillbaka i gamla banor igen då vi drar igång med mina mitt i natten vanor , och som vi alla vet är vanor oftast dåliga :( men vem säger nej till en redbull? haha .. vi hörs folk .. i'm out .. / E



, when you don't know. ask the one you have closest to your heart.


 

this time , i hope i get the chance to say goodbye ..

we'll always be like one ..

 boy , i'll do anything to make you feel special. man it's easy to see you're special to me. weather we lovers or friends we'll always be. i want you to know , you're special ..



; tjejerna är på väg ut , så måste upp , säga hejdå & låsa dörren. så GOD NATT SVERIGE , vi snackas vid senare.. försökte hitta en av mina låtar på youtube .. men självklart så fanns den inte . ist får jag nöja mig med den här .. den är minst lika skön :D

Puss ..

,
i didn't find you until i lost you .. but finding you changed me..

you turned from hot to cold , in a heart beat.

always and forever , my love <3



; i'm walking away from the past. i'm leaving it all behind. i'm letting it go ..

what if you spoke those words today?


; what if you could wish me away , would you miss me when i'm gone?




; nu är det nämligen så att mitt förra inlägg var mitt tvåhundrade inlägg. vilket gör att den här automatiskt blir den tvåhundradeförsta =) en riktigt låg siffra tycker jag med tanke på att jag oftast kommer med flera inlägg om dagen .. men vi är på god väg mot högre siffror .. we sure are. 

; jag ska besvara lite kommentarer till folk som inte har blogg.

-  Anonym om your heart is where i lay my head .. : how much do you miss him by now?
;
svar: det varierar från dag till dag ..

- selma sabanovic om the further away you are from me , the closer you are to my heart ..: najljepsa si minka bogami!<3
;
svar: tack dusoo. det är du också , det vet du <3

- Merima G  ([email protected]) om one honest voice can be louder than a crowd.:
hej du, jag kom in på din blogg och hoppas på att få ett svar på en fråga. så som jag ser är du muslim, ipak po imenu? ali samo da vidim tvoje misljenje o tatueringar? jer kako ja znam i kako sam ucila zam kako je po islamu, ne samo da je haram vec i "prljava" si uvijek za namaz, tj da nemozes klanjati s tetauazom. a sad dal se tatuera lik, ili slovo.. ma cak i zvijeza i mjesec, a i allah naprimjer - isti haram i ista zabrana.
en liten fundering bara från min sida :)

; svar : jag vet om det , och jag har lärt mig exakt samma sak. jag hade aldrig rådgivit någon att tatuera sig , för hur dumt det än låter så är jag emot tatueringar .. och det sägs att efter första så vill man altid ha fler .. jag behöver inte förklara mig , och jag är medveten om hur saker och ting ligger till , men det går alltid att ta bort. kosta vad det kosta vill. men valen har ändå varit mina. tack för kommentaren =) PUSS


; nu sitter jag hemma och dricker te med edina, valle & mersiha .. haha lagom god tid för lagom mycket skvaller =) haha , this is fun så jag måste tyvärr ta mitt pick och pack till soffan ..

roliga kommentarer som nämnts hittills ..

. edina : förra året var jag singel fem månader. från december till januari ..
. anonym : jag har bara sex med min man.
. anonym bevarar : in my ass.
. anonym igen : vadå in my ass , det är din replik.

. edina : har du varit singel
: anonym : jag har varit singel singel , även utan dildo. batterierna dör och den har tröttnat på mig.

. anonym : jag har sex på första dejten ..
. edina : vem försöker du vara?
. emina : pamela andersson draga , men kolla på brösten .. dom uppfyller inte .. ( emina täcker sina bröst ) alla skrattar.

. anonym : därför emina & jag passar ihop .. haha

. anonym : jag älskar sex.
. anynom besvarar : edina akta på dig , anonym börjar sära på benen.

and so on .. tro inte vi är så hemska som det verkar .. det är värsta kalabaliken här och vi dör av flabb , med andra ord är allt på skämt =) hahaha .. I'M OUT ..




 

my eyes are not the first to cry..


; du är min stjärna i tillvaron <3



; bruna linser gör susen , se så snygga mina ögon blev =)


once again var jag där. dörren rakt framför mig ledde till det välkända rummet med fyra svarta väggar. jag blev inte förvånad då jag möttes av öppna armar , det var ju inte första gången precis. medvetet la jag mig i sängen , drog täcket över mig och hatade känslan av att vara ensam. omedvetet somnade jag till regndropparna som föll hårt mot den kalla marken utanför. dom skapade en ljuv melodi som lugnade mitt hjärta och fick mig att släppa taget om allt. även styrkan som håller mig uppe på benen. jag minns inte mycket , men jag minns att jag ställde mig själv några frågor innan jag somnade .. frågor utan svar.. kommer vi någonsin att komma härifrån? kommer vi någonsin att lämna ruta ett och lämna allt det här bakom oss? eller stannar vi trots olyckan? just för att det är stabilt. just för att det är tryggt. räknas inget annat - längre?

; jag slöt mina ögon och lyssnade på regndropparna som inte verkade finna sitt slut .. hela kroppen rös till av den härliga symfonin som smög sig under huden på mig och talade öppet om hur situationen var .. jag kunde inte göra något annat än att nicka och hålla med.. för inatt så kände jag mig chanslös . trots att jag sveptes bort till underliga men djupa drömmar , så insåg jag i god tid att även det så småningom skulle finna sitt slut .. och där skulle jag ligga i den enormt kalla sängen , stirrande på en av dom fyra svarta väggarna och vara exakt samma sak som jag var när jag la mig tidigare inatt -
ensam.

; ironiskt nog så lät jag hoppet övervinna mig och för ett tag så trodde jag verkligen att saker hade börjat klarna till. kanske var det endast jag som tyckte att det var på tiden att mina dagar skulle ljusna till. kanske. och efter så många sömnlösa nätter så hoppades jag nästan på lite lugn och ro i min tillvaro.. men inget utav det syndes till.. ibland känns det som att jag har drömmen men inte driften. jag förstår inte varför jag aldrig släpper hoppet, för innerst inne vet jag aldrig vad jag försöker att bevisa.men det ger sig inte , mitt hopp. det är en del av mig , en del av min personlighet.

; den klara morgonen var på plats för att byta av den evigt mörka natten.. stjärnorna började förlora sin lyster och månen ersattes med solen som vilade gömd bakom dom gråa molnen. jag låg kvar i sängen och försökte att lyssna på tystnaden som inte fanns. & då insåg jag att allt jag hade behövt nu var en kram .. en kram som man bara drunknar i .. jag behövde exakt samma sak som ett litet barn behöver efter en mardröm .. en kram av någon som bryr sig .. en kram som betyder något .. en kram av
dig.


, hold on to the end. that's what i intend to do.

somehow, someday, somewhere - our two worlds, will be one.

min stjärna .. min nr #7

   
; dagen började med fotbollsträning , and man var dom småglinen igång . dom har fått lite nytt kött , och han är minst lika duktig som våra stjärnor =) that's good. visst , fotboll handlar inte endast om att vinna som jag skrev i artikeln för ett tag sen , men när allt dom gör är vinna , varför då inte glädjas åt det =) wiiho.

; därefter var det dags för edina & mig att hälsa på föräldrarna.. det var ett tag sen ju .. vi fick höra att dom skulle ha gäster , så vi körde igång med värsta matlagningen .. och jag fick även baka , min favorit tårta! YUUMIE.. den är gudomlig , och så mättande and believe me , man kan inte få nog .. <3

; några timmar senare var vi hemma igen , där jag gick och la mig direkt. vaknade vid 3 efter att ha fått ungefär 5 sms samtidigt .. och inte nog med det så ringde luren också .. jag gick ut till vardagsrummet där edina & conny satt och kollade på tv.. nice liksom .. satte mig ner , kollade på tv med dom , and here we are 2 filmer senare , igång med den tredje ,. som jag fick välja , och det blev ingen mindre än - GREASE ! en av mina självklara favoriter .. hehe ..

; nu ska jag ta mig an att kolla på filmen , för trots allt så var den ju mitt val =) men skriver nog ett till inlägg innan jag lägger mig , men om jag inte gör det , så godnatt gott folk , och godmorgon på er morgonpigga som är up and jumping all ready :D PUSS



  
- himmelskt gott.

one honest voice can be louder than a crowd.

; efter en lyckad kväll säger cuspus & feed me godnatt till er alla .. edinas & mitt nya smeknamn , som ledde till en hel massa skratt noja =) och eftersom vi inte kunde komma överens om vilken låt som skulle publiceras , blir det två .. vi hörs lite senare gott folk .. i'm out .. / feed me.



. i miss .. i do ..

 


; hittade ingen bättre video till purple rain :$


,
fall as a hero , rise as a legend ..




tänk dig att höra en röst , som inte har en ton ..


; en gammal bild , värd att publiceras ..



- he has countless different smiles. they can make me smile. they can make me laugh out loud. they can even make me cry , just like that .. and that's just his smiles.

there are heroes and there are legends. heroes get remembered but legends never die. you are the legends of my heart ..

; i den djupaste sömnen var jag igång med en riktigt fin dröm , men självklart fattades något och som pricken över i:et börjar telefonen ringa .. inte skulle edina ta upp sin röv för att svara , hon var fortfarande deckad av sin medicin .. så jag tog mig upp ur min underbart varma & sköna dubbelsäng som btw är alldeles för stor att sova i, nu när man sover ensam .. sprängde sönder min dröm som en ballong , och gick ut ur rummet med ett leende för att svara i telefonen som ringde mer än femtioelvatusen signaler. det sägs att människan i andra luren kan höra ifall du ler eller inte , och det lyckades hon med .. ; God Morgon Mini , glad som du verkar vara är du väl redan uppe och skuttar omrking .. jag blev glad , det var mamma. deras data hade kommit hem från lagningen och jag skulle bara dit och installera några småsaker .. det var nice att komma hem till föräldrarna .. saknar eddie något otroligt hela tiden , sen maam & daad , ja det är inte mycket lättare på den fronten heller .. ser dom så sällan , vilket är riktigt synd faktiskt .. efter att ha fixat deras data så stack jag hem till syrran igen , väckte henne för vi ska nämligen ha gäster igen ..

; idag ska det bakas.  det är Emine , Fatmire & jag helt enkelt bäst på .. vi ska umgås lite , baka lite sen ska vi vidare hem till Emine , där hon ska samla alla vänner för sista gången .. för nu är det faktiskt så att vår kära Emine Shipsani , ska flytta till Norge .. Jag börjar bli lite misstänksam angående allt det med Norge , först Mohammed, sen Andreas , sen Isa , Alban och nu Emine .. Fatmire & Perparim funderar också på det , och som om det inte skulle vara nog , så kommer Omar med att han också vill dit .. Hm , strange det där alltså .. men det är inget att grubbla över , vidare till att vi ser fram emot kvällen , yes sir! =)

; kommer att försöka att uppdatera efter att vi har bakat , men nu måste jag nog ut för att handla .. vi hörs senare , förhoppningsvis .. och det känns konstigt att behöva bryta mönstret , ingen fika idag? vad ska dom anställde på maddes tro :O att vi har svikit dom? först två gånger om dagen , och helt plötsligt kommer vi inte alls .. ahh , får väl sticka dit imorn eller något , eller kanske ikväll , det stänger ju trots allt vid ett =) i'm out .. E

   - you are the legends of my heart <3

pita me pamet , i ja se pitam. odkud ti u srcu mom.



- dagens tankeställare.


I've learned that you can't make someone love you, all you can do is be some that can be loved, the rest is up to them. I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that it takes years to build up trust, and only seconds to destroy it. I've learned that it's not what you have in your life, but who you have in your life that counts. I've learned that you can get by on charm for about fifteen minutes , after that, you'd better know something. I've learned that you shouldn't compare yourself to the best others can do. I've learned that you can do some thing in an instant that will give you heartache for life. I've learned that it's taking me a long time to become the person I want to be. I've learned that you should always leave loved ones with loving words, it may be the last time you see them. I've learned that you can keep going long after you can't. I've learned that we are responsible for what we do, no matter how we feel, that either you control your attitude or it controls you. I've learned that heroes are the people who do what has to be done regardless of the consequences. I've learned that money is a lousy way to keep score. I've learned that my best friend and I can do anything or nothing and have the best time. I've learned that the people you expect to kick you when you're down will be the ones to pick you back up. I've learned that sometimes when I'm angry I have the to be angry, but that doesn't give me the right to be cruel. I've learned that just because someone doesn't love you the way you want them to doesn't mean they don't love you with all they have. I've learned that maturity has more to do with what types of experiences you've had and what you'll have from them and less to do with how many birthdays you've celebrated. I've learned that you should never tell a child their dreams are unlikely or outlandish, few things are more humiliating, and what a tragedy it would be if they believed it. I've learned that no matter how good a friend is, they're going to hurt you every once in a while and you must forgive them for that. I've learned that no matter how bad your heart is broken the world doesn't stop for your grief. I've learned that our background and circumstances may have influenced who we are, but we are responsible for who we become. I've learned that even when you think you have no more to give, when a friend cries out to you, you will find the strength to help. - i've learned that we'll never stop learning.

koliko je u moru kapi , za jednu vise - volim te <3

; ne nu när folk börjar bege sig till jobbet är det nog dags för edina och mig att sova .. hon håller ändå på att decka av sin medicin , och jag håller på att decka av trötthet =) yes , även den morgonpigga nattugglan kan bli trött.. jag vet att dom flesta inte tror att vampyrer sover men vi behöver sömn vi också :P inte för att jag behöver skönhetssömnen , utan jag tror helt enkelt inte att folket hade pallat med en hypad E M I N A =) .. eller , hade ni?

, har börjat att lägga upp massvis med bilder & göra bloggen mer personlig , precis som ni läsare önskat .. är det något mer , så är det bara att säga till ..

edina säger god natt , med hennes favorit låt .. Jah Cure - What will it take ..



i'll make my sacrifice , only you - no one before.
it's strange how little thing can mean so much when you're happy .. =)

the further away you are from me , the closer you are to my heart ..

; lite bilder från vardagen samt en bild från dagens fika med iman =)





   


; you should consider yourself , happy <3

we do not remember days , we remember moments.

.

; so here i am , thinking of every moment that ever meant something to me.  it's hard and painless. but at the same time .. it's bringing me happiness.

. en efterlängtad fika , i en liten stad ledde till så många minnen som bringade tallöst många höga skratt .. sex omgångar av yatzy med vinster från min sida , fick inte iman att vara mindre glad ,, det här var precis vad vi behövde.. som iman sa , det är härligt att ha någon som lyssnar när man vill lätta på sitt hjärta ..  i sex år har vi nu varit on & off .. vi kommer aldrig vara , som iman säger - over. vi satt där en stund , och stunden var lite mer än två timmar .. såå istället för en fika med det gamla vanliga , varm choklad & kladdkaka , blev det dessutom en sen middag - bakad potatis med kycklingröra .. & sen när får man inte majs till bakad potatis? come on alltså , majs rules .. det ska vara med på tallriken =( köpte till en baguette , så att det skulle fylla tomrummet som majsen lämnade , men idioten som jobbade skulle plocka bort disken som vi använde till kladdkakorna , varav hon inte såg min baguette och plockade med sig den också .. såå tomrummet , förblev väl tomt :P haha. yeah , life sucks ..

; vår date tog väl inte slut där , innan hemmet besökte vi både godisparadiset & videomix , som nu heter hemmakväll eller ngt .. därefter var det en härlig promenad hem i den underbara snön .. synd bara att det var blötsnö , då jag började bli våt om fötterna :( väl hemma möts jag utav gäster som var på väg ut .. yeah , tycker synd om edina som fick ta hand om dom själv .. slutligen , så kom iman & jag fram till att vi skulle ha en date i veckan , då vi bara lättade på allt som var en börd för oss , helt enkelt lätta på vårt hjärta .. under kvällen kom iman med underbara saker , som fick mig att sakna så enormt , så samtidigt som jag lyssnade , började jag att tänka , mitt tänkande ledde till minnen , minnen ledde till att jag började sakna , sen sist men inte minst började jag att le fånigt för mig själv .. då förstod iman , och började att le för sina egna minnen också .. vi var på exakt samma nivå , jaa man , vi förstod varandra.

; så nu några timmar & telefonsamtal mellan edina och omar senare sitter jag och tänker på stunder som faktiskt har varit dåliga, samt stunder som har varit bra. ord som har fått mig att smälta och ord som har fått mig att tänka till. stunder då allt har varit bättre än jag någonsin hade vågat hoppas på men också stunder som har gått riktigt fel .. balkongen erbjöd en fin natt med underbar utsikt då alla bilar var täckta utav snö .. medan edina rökte fick jag sitta och lätta på mitt hjärta ännu en gång .. dagens beslut , jaa dagens val .. känns rätt. det är inte ofta jag gör saker för mig själv , men det känns rätt & hon höll med mig .. det här är något jag borde göra .. sen kom edina med en sak som faktiskt gav mig en tankeställare .. ; mini , det känns som att vår familj har blivit skapad för att lida ( vi hade djupa samtal ) jag svarade ; aa ede , men trots allt det vi har gått igenom är det härligt att kunna le åt livet emellanåt .. för det gör vi , vi ser på livet med ett leende på läpparna .. verkar inte vara mycket som kan bring us down .

; under tiden jag fikade med iman fick jag kanske 7 missade samtal från utlandet .. folket ringde och undrade om vi var på väg .. edina har semester i tre veckor nu , så vi hade planerat en roadtrip , först inom Sverige i några dagar, sen skulle vi bort från Sverige , men med tanke på att hon är nyopererad, så var det ingen idé .. it sucks .. för en semester från allt elände , skulle inte skada just nu =) men here we are kvar i sverige .. vi har det minst lika bra & mysigt som vi skulle ha haft det utomlands , för vi lämnar inte varandras sida numera .. speciellt inte när en av oss behöver den andra , det är väl så det sägs ; vad har man systrar för?! nu ska jag återvända till mina lyckliga stunder samt pinsamma historier , det får oss att le som mest då vi faktiskt behöver det .. i'm out .. 



;
att ha dig är lycka , att inte ha dig är mod ..


it's all fading away . but still i can see it - clearly ..



bjuder på lite bilder som edina vill att jag ska lägga upp .. enligt henne är dom sockersöta , och det är inte ofta hon kommer med komplimanger :P haha ..


      - ett gott skratt förlänger livet .. wiiho =)

giving my all but getting half of you .. i'm not half a man so tell me what to do..

     
 
                                 

; efter att ha duschat klart min nyopererade syster , så la vi oss i soffan i brist på saker att göra .. och eftersom det är min uppgift att underhålla henne, så klickade jag mig in på Belmas blogg och snodde en lista ifrån henne =) lagom lång för att Edina skulle vara sysselsatt några minuter, innan hon började både att klaga & slava mig igen .. precis innan jag skulle publicera hennes svar , så ville hon ändra på alla :P så vi sket i det .. nu sitter hon och kollar på tyra banks show, samtidigt som hon plågar mig =( haha . men helt okej .. idag skulle jag plugga hela dagen , men jag ville helt enkelt ta en liten paus från allt matteplugg jag har kört med dom här senaste dagarna .. vilket faktiskt är mycket mindre än jag vill erkänns :$

; wiho , väntar på att mersiha ska komma hit med dhalia .. hon har tatuerat sin sons person nr med romerska siffror på armen , vid handleden .. yeah , lite svårt att förklara .. jag måste bara se det :P hon skickade bild , men det säger inte mig så mycket .. därefter ska Nakica komma över med maria & marias pojkvän =) sist men inte minst blir det iväg mot maddes, där mersiha & jag lyckats bli stamkunder på endast tre dagar , för en liten fika med iman =) men endast ifall iman inte dör på vägen , som vanligt =) om fikan inte drar ut på sig allt för mycket så tänkte jag bege mig mot ramlösa för att träffa Mikaela och Helen .. and so on ..

; mitt leende dök upp i mina drömmar inatt .. drömmen var varken fin eller värd att minnas. men lagom bra för att komma med en tankeställare precis efter att man har vaknat .. såå , nu har jag kommit med ett inlägg om min vardag , precis som det önskades , så att det inte är djup text hela tiden .. men nu måste jag dra , städfreak som jag är tycker jag att hemmet ser ut som ett helvete , ni andra hade nog kallat det rent =) men men , jag uppdaterar nog lite senare ikväll ifall jag har tid .. om inte, så får ni återkomma imorn ! =) PUSS


   

 

- bilder från en av gårdagens fikor =)




what if i miss you a little less then before?!

your heart is bleeding tears , they're falling down your face.



- säger GOD NATT SVERIGE , med en gammal klassiker .. =)

everytime i try to fly , i fall ...

; jag gör hennes misstag .. jag blir glad för saker som egentligen inte ens finns där .. men i mitt huvud skapar jag dom på något sätt .. det gör mig glad och det får mig att tro , men ändå , så finns dom inte där .. den lyckan & den härligheten , då allt är som det ska , knackade på dörren en gång för länge sedan .. skulle behövas nu någon gång , snart igeen .. innan det blir för sent, innan jag jag slutar tro .. innan jag ger upp .. misstolkar jag saker, eller är jag på rätt väg? om jag bara visste , så skulle allt vara såå mycket enklare .. men jag har lovat en person , att inte grubbla , att inte tänka , att inte analysera .. den personen är mig själv .. njut av det som finns så länge det finns emina , du kan inte göra något annat .. så det gör vi , nu tar vi oss i kragen och gör det vi är bäst på .. vi bjuder på ett leende samtidigt som vi bygger en mur .. en enorm barriär som isolerar och får det mjuka att stelna .. som får det varma att kylas ner , och ännu en gång bli till is .. drömmar är något utav det naturligaste som finns , något som naturen inte kan bryta ner .. något som du håller i dina händer , tills den dagen du låter drömmarna rinna genom dina fingrarna precis som sandkorn .. jag själv har ansvaret för hur det ska gå till , men - i need you to meet me halfway.. and remember , action speaks louder then words ..





jag tänkte alltid på andras lycka , jag valde alltid att göra någon lycklig .. jag tänkte mig alltid för innan jag handlade , just för att ingen skulle bli varken sårad eller besviken .. sen fick jag nog , och insåg att min lycka inte fanns där .. att jag inte levde mitt liv , jag lät dom leva det åt mig , och då jag beslöt mig för att välja rätt för mig själv , för att göra mig själv lycklig , så gick allt snett .. faller jag tillbaka på att göra dom lyckliga ännu en gång? kommer jag att ge upp , eller kommer jag att kämpa för min egen skull? - where do we go from here emina??!

are you the best i can do?

: ångest? - yes sir.



- ain't a woman alive that can take my momma's place .. <3

,
lite för sommarklädd var jag idag då kylan tog över vår lilla stad .. stressad som satan tog jag hela dagen med en nypa salt och försökte glömma allt det som skulle leda mig till en boring mini =) från en sak till en annan , så förlovade jag mig mitt i citygross tidigare idag , tredje gången gillt med en och samma person .. och var gång fick jag ett ja =) tre 5-kronors ringar gjorde susen , både på mitt och min partners finger .. olyckligtvis fick vi det inspelat den här gången vilket leder till att det inte finns någon utväg .. såå , nu är vi stuck med varandra .. å andra sidan är det kanske lika bra , för vi klickar ju så underbart =) romantiken erövrade oss till en annan värld , där allt var rött som självaste kärleken mellan oss .. det fick vi bekräftat idag när vi både gick ner på knä =) seventh heaven? tusen gånger bättre .. vi firade allt med en amigo choklad , och en fika senare på maddes .. därefter stack vi hem till mig .. vi hoppades på en underbar natt ihop , men tyvärr så låg min nyopererade syster över hela soffan och degade .. så inget myspys för oss inte .. men det tar vi igen imorn vid tolvtiden =) hahaha .. så ist för att mysa fick vi planera firandet som ska äga rum på tivoli, är det tänkt , fredagen den 27 mars .. haha ni som vill se något riktigt sjukt , ta er dit för helvete :P haha.. nee skojar bara , men lagom fint väder , för lagom mycket kärlek .. du frågade om du varit med på min blogg tidigare, yes you have men here is another one. ..  eftersom vi inte har en låt som är "vår" så lägger jag upp din låt , så att du känner dig extra träffad .. me like you :P haha .. - QUEEN!!



; where do you go , what do you do , when everything has changed ..

so when you ask me if it hurts - only when i breathe ..



; so when i lie all by myself. i see your face. i hear your voice.

, gör allt annat än det jag borde just nu , plugga matte! får väl lägga mig nu , med tanke på att jag ska upp vid åtta för att dra till skolan =( blä , ser iaf fram emot fikan mer mersiha vid tolv .. det är ju något .. men med den här låten säger jag GOD MORGON , SVERIGE .. eller godnatt .. välja själva =) Njut av härligheten i Lil Waynes hesa röst .. ME LOVE!! PUSS..

your heart is where i lay my head ..

; det börjar gå mot den fjärde dagen , sedan Andreas Samori Laine lämnade Sverige .. Geek är du som lämnar oss här , men det är lungt .. vi lär nog ses snart igen , och då kommer jag minst sagt ge dig en rejäl omgång med kuddarna .. vill önska dig lycka till , och jag hoppas att allt går som planerat =) trots att vi mer eller mindre hörs & "ses" varje dag , så saknas du ..  Samori, nu får du inte banga spanien & gambia resorna nu , om du är hemma till sommaren..  se till att ha kul & sluta vara uttråkad..  take care boy / PUSS Huuugo. =)




; babysteps boy , cause you'll never cheeeeer again .. haha bara du förstår ..  *skrattnoja*


let me hold you for the last time , it's the last chance to feel again.

efter att ha iakttagit hur morgondimman lättade då gryningen föll på plats imorse, började jag se lite ljusare på saker som dom senaste dagarna har haft en väldigt mörk tid framför sig.. mina ögon mötte horisontens skönhet och frivilligt stod jag kvar en stund i kylan, bara för att njuta av härligheten - innan alla bekymmer skulle vakna till liv.. morgonen var gudomlig , lugn och ren - precis lagom efter nattens glans av fullmånen & stjärnorna.. och för en underbar anledning så började jag att le .. mitt hjärta log så enormt att det smittade av sig till mina läppar .. från ingenstans , förstod jag .. att om det finns en vilja , så finns det alltid en väg .. kanske såg jag ut som en idiot som stirrade ut över havet, samtidigt som jag log .. kanske , men isf är jag en lycklig sådan ..

; det känns annorlunda , det är annorlunda. men det är ändå sig likt.. om inget annat så är det bara en hel del som saknas .. bilresan för att ses .. plågan av att se filmer man egentligen aldrig ville ge en chans... kuddkrigen som alltid slutade i att jag förlorade , mobbningen som du alltid drog igång , närheten av att bara finnas där och inte behöva säga något alls, kramarna som ledde till att man oftast tappade andan :P , pussarna som var så otroligt mjuka och underbara , övernattningen som ledde till sömnbrist och massvis med skratt och leende.. matlagningen som inte alltid lyckades , och äppelpajen mitt i natten som gjorde dig stolt för att jag käkade för en gång skull..  samt den otroliga tystnaden som jag aldrig fick nog av .. jag har en hel lista .. vaxningen som du blev tvingad till.. haha den var jag tvungen att nämna .. men nu , nu handlar allt om avstånd.. visst , orden finns .. tystanden finns .. pussarna , jaa dom också. men hur mycket kan en data och en cam ersätta?! inte din doft .. som finns överallt i hemmet .. sängen , soffan & din sjal .. inte ditt skratt, som gav mig skrattnoja .. inte din röst , som jag alltid försökte att få fram .. inte dina fingrar i min hand... inte ditt nej när jag frågade ifall jag fick måla dina naglar , sen sist men inte minst , inte ditt hjärtas slag som jag alltid somnade till då jag låg på ditt bröst ..

; med lite tålamod , och med en mängd vilja i hjärtat så kommer saker & ting att falla på plats .. sen om dom blir positiva eller negativa , återstår att se.. det finns inget annat att göra än att vänta .. men som K sa till mig , väntan behöver inte att vara något dålig , i slutändan kanske det visar sig att väntan var precis det vi behövde .. kanske .. men det jag vet tills nu är att det är annorlunda, även om allt är sig likt .. i slutändan så saknar man alltid något , även om det egentligen finns där .. såå medan jag möter in ännu en sömnlös natt , lägger jag på minnet ännu en gång , att om det finns en vilja , så finns det alltid en väg .. jag har lagt viljan på plats , nu väntar jag bara på vår väg ..


in a dream you appeared, for a while you were here. so i keep sleeping, just to keep you with me.

; wiiho . idag ska vi fira.. vi firar att mitt matteplugg inte går något vidare bra , kakorna jag bakade var inte så roliga att käka själv men goda var dom iaf. sist men inte minst firar vi att jag såg min artikel i tidningen =) tummen upp för emina .. nu när vi ändå käkar oss feta på kakor och tar paus från pluggandet så tänkte jag berätta lite om hur jag lyckades hamna i tidningen :P haha .. för några veckor sedan bad min lillebrors tränare , Amir Jakirlic mig att skriva en artikel om Eddies fotbollslag .. När han fick reda på att laget skulle fotograferas och hamna i tidningen så ville han att jag skulle skriva artikeln , för han vet hur jag skriver =) såå jag stack till idrottshallen och mötte fotografen Bo Madsen .. vi snackade lite om hur det skulle se ut , vad han ville ha med i artikeln and so on .. sen var det dags för mig att sticka hem och börja skriva .. personligen tyckte jag att det här var en jätte rolig idé , så jag satte mig ner och började skriva ..  hm , vidare till hur det skulle gå .. haha lätt trodde jag , men jag hade aldrig skrivit om barn så jag visste inte milt det skulle vara :P men det blev bättre , jag kapade bort alla tankar och lät fingrarna ha sin egen gång =) slutresultatet blev riktigt nice.. bilden valde dom , jag valde en mer gulligare , men dom ville väl att man skulle se spelarna lite bättre .. :D NICE IAF .. bifogar så att ni också kan läsa .. WIHOO!


btw , det enda som suger är att inte mitt namn kom med , men däremot så kom inte Bosses (fotografens) namn med för den delen heller. så jag är lugn , jag och många andra vet att det är mina ord =)

borsett från firandet , så saknar jag .. sitter nu och blir mobbad av edina och omar .. and man it sucks .. men vi firar , och då ska man vara glad :D:D




; i get a flash then i smile . am i crazy ? i miss you baby ... i'll draw a map, connect the dots. with all the memories that i've got. what i'm missing .. i'll keep reliving ..                

let the haters , hate..

; okej PILL , aka Merita Ala .. Hade inte svarat på det här , om det inte var så att jag kände Merita Ala .. Kanske inte var hon som skrev kommentaren , men ändå så ger jag det fem minuter .. Det du skrev , visst .. Du kanske vill att jag ska sluta , men jag kan inte sluta med något jag inte håller på med .. Och det är sant , ni där uppe vet hur hon har varit . Falsk rakt igenom sen min födelse .. Men i slutändan inser man vem som är familj och vem som inte är det. Vare sig hon var falsk ett år eller tio år , så förlåter man just för att det handlar om familjen .. Kanske är jag naiv när det kommer till sådana band , kanske , men då är jag det och det kommer att gå på min rygg och mitt samvete . Jag vet inte hur du orkar sitta där och bry dig om det .. Sen om jag väljer att gå vidare och släppa det som har hänt , ett förflutet som sällan kan bringa leende , så har JAG gjort MITT val .. Jag kanske har bott vid sidan om den här personen , och insett att man kan ändras , även dom värsta eller dom som var hopplösa .. Så nästa gång , du väljer att skriva sådant , under ditt eget eller någon annans namn .. så säger jag bara 0700463819 - Säg det till mig , gå inte genom min blogg , för så vitt som jag vet , så slutade vi lågstadiet länge sen gumman , vi fyller 21 i år , vilket du gjorde om jag nu minns rätt , den 14 februari ?! Tack för din omtanke , och din kommentar , den kanske inte värmde , men den öppnade ögonen lite , när dom höll på att stängas .. PUSS!

we is all we have , and without each other we're nothing <3

; när orden inte längre räcker till, så får hjärtat göra sitt ..

    - tre senaste
 - mitt person nr .                lillebrossans namn             muslimsk symbol! 
                                              & person nr .. som
                                              han själv har skrivit ..


  - har ingen bild på hela första tatueringen , men den går över hela ryggraden .. den översta delen står för ; hon betyder allt för mig , jag betyder allt för henne , edina .. den understa delen ; allt som är mitt bär jag med mig i mitt hjärta , eddie .. gjorde den förra året , till mina syskon =)

sååå , alla ni som har undrat .. det är mina fyra tatueringar :P

    - this is what i live for .. <3    E 3 , ni är mitt allt .. ni är mina stjärnor , mina idoler ..


bakom dom osagda orden, ligger dom djupaste känslorna <3

en bosnisk låt värd att översättas , så att ni som inte kan bosniska , förstår skönheten och känslorna i texten ..

;
jag är en sorgsen fågel , som mjukt hackar mot en sten med min näbb, i hopp om att finna vatten. fåglar liksom människor , söker efter sina käraste då dom har gått. bilden, rytmen, känslan & orden. är det verkligen redan över. jag vet var du är , när och med vem. jag vet att din själ väljer för dig. men jag kan inte .. saknas , du saknas så. för allt som har varit , du saknas. saknas du saknas så. för allt som kommer , du saknas. jag är en sorgsen fågel men brutna vingar, för att observera så är jag konstig. i sömnen kan man allt , allmäktige Gud , allt förutom ett .. att hålla sig vaken. bilden , rytmen , känslan & orden. är det verkligen redan över.. jag vet var du är , när och med vem .. jag vet att din själ väljer för dig , men jag kan inte.. saknas du saknas . för allt som har varit, du saknas. saknas du saknas så. för allt som kommer , DU saknas..


jag gjorde mitt bästa med översättningen , om en bosnisk anser att det finns några fel , så skriv gärna =)

it's something about you ..

action speaks louder then words ... & dina handlingar har snackat ..


i'm willing to let you go , if that's what it takes to bring you back.

; stormen har varit igång i flera dagar. vindens starka drag har svept med mig till ett annat liv. till en annan planet. där jag ur ett annat perspektiv försöker se helheten .. försöker förstå vad det är som pågår .. inget lyckas hjälpa mig , för jag är minst sagt lika förvirrad som förut. om inte mer. för var gång det blåser till , inser jag en sak - jag förlorar .. för att , the winner takes it all. och här står jag helt tomhänt .. utan att förstå hur jag kunde nå den här punkten .. jag försöker , men något stoppar mig att inse.. det som är olikt mig är att jag vet vad "något" är .. men jag väljer att inte göra något åt det. jag väljer att låta det rinna ur händerna på mig , samtidigt som mitt leende sakta men säkert dör ut. jag känner delvis också hur själen gömmer sig i ett dystert hörn och mörknar till. och utan att förstå är jag återigen tillbaka där vart mitt val har lett mig ännu en gång .. jag har gjort mitt val - i've choosen darkness. men just den här gången , förstår jag inte varför?!

; hur man än vrider och vänder på det så kan man aldrig tränga bort minnen som hjärtat vill behålla. än idag minns jag hur allt försvann runt omkring mig när just det leendet dök upp framför ansiktet på mig. omgivningen tystnade .. hela världen försvann och tallöst många själar fann sitt ro , någon annanstans. kvar stod jag med det underbara leendet. så lång tid hade gått sen det leendet log mot mig sist , men det var minst lika vackert som då. minst lika vackert.

; jag hade aldrig trott att en kväll .. att den kvällen skulle förändra allt. i mina ögon var allt sig likt. saknaden hade gått varken upp eller ner .. det var en helt vanlig vardag. trodde jag. men det visade att bli en dag som kommer att förbli ett minne i mitt hjärta. varför mitt hjärta valde just den dagen som ett minne har jag väldigt svårt att förstå. för dagarna efter den dagen var många fler , samt mycket mer betydelsefulla. och hur jag än försöker att tränga bort det så kan inte hjärtat glömma hur händerna möttes för första gången och blev till en. hur allt smälte samman. hur allt helt enkelt bara gick mot rätt väg . hur allt kändes - första träffen , första berörelsen , första kyssen ..

; trots att tiden har gjort sitt och valt att gå en annan riktning, alldeles för snabbt . så kan jag inte glömma rörelserna som bringade så många ljuvliga leende på en och samma kväll .. under endast ett fåtal timmar.. personligen så trodde jag aldrig att jag skulle stå där var jag stod , göra det jag gjorde eller le som en idiot .. men jag gjorde det , och än idag ångrar jag ingenting förutom att jag inte njöt av det mer .. men det här gången så insåg jag att jag skulle få en till chans , att återuppleva allt .. när det skulle ske , visste jag inte  , men jag skulle få en andra chans på förlorad .. ??

; dom flesta strävar efter en andra chans för att få rätta sina fel , men det heter ju inte "tredje gången gillt" för ingenting .. tredje gången , förändrade jag uppfattningen om allt .. jag iakttog hur saker förändrades och hur jag ville ha det. men samtidigt som jag valde att ge stort så slutade jag att få .. varför?! det vet jag inte .. men det sägs ju alltid att det ska vara starkare från en av sidorna , och den här gången var det olyckligtvis min som skulle kämpa sig fram och visa sig stark .. oerfaren som jag är i lägen som dom här , blev det för mycket och kvar stod jag tomhänt - jag visade för mycket vilket gjorde att jag förlorade .. en hård smäll , som jag var tvungen att ta ..

; ooavsett vad som sägs nu , en tid efter allt som har hänt.. så känner jag i vindens drag att det fanns något där .. jag kanske var tvungen att svepas bort till en annan planet för att ta reda på det , men det talade så klart till mitt hjärta , att jag vart helt säker på det här , tills något annat kom i vägen för att sära på allt som stod still , perfectly .. kanske om det var andra omständigheter , eller an annan tidpunkt , hade det kunnat utvecklas .. men för tillfället , så har det leendet återigen hamnat på standby , precis som förut .. skillnaden är - att det känns den här gången .. 

; stormen verkar inte ge sig förrän det nått sitt mål , frågan är bara vad målet är?! & trots att det blåser så otroligt utanför så vågar jag ge mig ut för att beröras utav vinden som jag betraktar som något annat - närhet .. närheten av just det leendet som förändrade en hel del i min vardag .. närheten som var helt underbar att känna av när man la sig och ännu ljuvligare kändes det att veta att den fanns kvar då man var redo att vakna .. det kalla påslakanet av satin , den doftande kudden samt det svaga hjärtat innanför bröstkorgen vet precis allt om dom korta stunderna i lycka .. men nu så förlorar både lyckan och leendet sin mening , för jag lämnar allt bakom mig , samtidigt som jag innerst inne vet att jag stannar precis där jag är .. jag går därifrån men jag rör mig inte ur fläcken  .. om mina ögon bara hade kunnat säga det min mun inte vågar så skulle helheten klarna till  - leendet är till salu , där jag inte kan bli ägaren .. men leendets själ är inget modigare än min , och jag märker hur hjärtat bekänner allt .. allt har fallit mot bottnet ..

; det sägs att man ska erbjuda lyckan en stol när den knackar på dörren .. men betyder det då att den inte stannar om man erbjuder sitt hjärta .. jag vet inte , men dum som jag är har jag lovat mig själv att inte ge mig in på det här igen .. det slutar aldrig gott , och det för med sig en hel del läxor var gång .. den här gången kom jag fram till att även det jag hatade mest , skulle jag sakna när det försvann , även om det var den ändlösa tystnaden som rev i mig ..

; you can't put a price on memories ..



en låt som beskriver varenda känsla , som ställer varenda fråga , som berör varenda sinne ..


 

 ; it sucks that our train isn't ready to leave the station ..


RSS 2.0