this is not the end. it's not even the beginning of the end. but it is perhaps , the end of the beginning.

; trots den härligheten som vädret har bringat dom senaste dagarna, har jag inte lyckats med att ta mig ut ur mitt skal. mitt skal som isolerar mig ifrån allt jag håller kärt. efter att ha blivit väckt av solens strålar i ett antal dagar nu, skinande över mitt ansikte tills jag slog upp mina gröna ögon, klarar jag än idag inte att ställa mig upp på benen och finna min balans. det var inte länge sen , men nu är jag fast igen. och tragiskt nog minns jag aldrig hur jag lyckades att ta mina första steg, sist det hände , så var gång kör jag igång från början igen .. det sägs att mina ögon avslöjar en hel del om mig , vilket leder till att jag börjar fundera över ifall antingen omgivningen har blivit dålig på att läsa folk , eller ifall jag har blivit mycket bättre på att dölja saker. det får mig att undra ifall jag verkligen ler , med kropp , själ & läppar , då jag ler med mina ögon?

; jag vet att svaren finns inom mig , men tålamodet är som bortblåst med vinden. dagens emina klarar inte av ovissheten som en gång förr .. men det krävs inte mycket att stilla min själ .. ännu mindre krävs det ibland för att jag ska finna min ro. men just idag , har det krävts lite mer än vanligt. och just idag har det varit svårare än förut. men å andra sidan , så finns det en röst i mitt huvud. en röst som går på repeat , sägandes att det här inte är något värre än annat jag har klarat av. att jag ska hålla både hoppet och viljan kvar i mitt hjärta. för alla har vi våra tuffa tider , vi kan springa men aldrig gömma oss ifrån dom. så jag lyssnade på den rösten , ännu en gång. och ist för att ignorera mina bekymmer , så började jag att samla mig och ta itu med dom .. men en stund innan jag fann styrkan för det , så gav jag mig själv en - moment of weakness.

; ett antal timmar senare , sitter jag nu i soffan och ser klarare på saker. men ändå har jag inte kommit fram till någonting alls. jag förväntar mig självklart inte att allt ska förändras och bli bra över en dag, jag nöjer mig med stegen jag tar .. babysteps , that's how i do it. jag tänker inte påskynda det som jag hade tendens till förut. för då slutade det upp med att det alltid förr eller senare kom tillbaka .. den här gången tar jag det lungt och varsamt. den här gången lämnar jag inte någon lucka öppnen , för att det ska ha möjlighet att smyga sig in på mig igen .. den här gången gör jag det rätt. eller jag försöker iaf att göra så gott jag kan! - ännu en gång.



; you made my day today eddie <3 volim te , zivote moj!

and i love it , when in the middle of our kiss - i can feel you smiling.

; efter att ha vandrat högt upp över dal , ännu högre upp över berg har jag landat på en rak sträcka som vi kallar mark , en helt vanlig väg. långt innan det nya året började , ännu längre ifrån igår , har jag vaknat idag i en tid som vi kallar nutid , något värt att leva för. då mötte jag ett mjukt ansikte som inte rörde en enda min , som satt och kollade mig djupt in i ögonen och började le tyst för oss både två. det knackade på dörren till mitt hem , omedvetet öppnade jag den tyngsta dörren i mitt liv och lät en harmlös själ komma in på besök som en gäst. frågan var bara om gästen skulle stanna och göra sig hemmastadd eller ifall även den skulle stanna , endast för en period?!

; med ett överflöd av ljuvliga ord och behagliga berörelser stod jag hand i hand med min nyfunna och undrade tveksamt om jag nått fram till det ödet jag alltid hoppats på? var det min tur att dela med mig , att växa eller lära ut? att bjuda på upplevelser , lugna stunder samt massvis med meningsfulla leende?! borde jag nu , efter så pass kort tid lära ut eller visa något som aldrig upplevts förut? eller ska jag bara sträcka ut min hand , få den mottagen av ditt hjärta för att ge oss ut på det okända tillsammans?! för tillsammans klarar vi av allt. tillsammans är vi oslagsbara. tillsammans kan vi skänka varandra en omåttlig mängd glädje. that's how we like it.

; jag brukar alltid säga ; sometimes you put walls up , not to keep people out. but to see who cares enough to break them down. och vid sidan av min nyfunna har mina murar rasat , precis som byggnader gör vid krig .. efter att ha spenderat mer än halva tiden i chocktillstånd tog jag mig i kragen och släppte taget om alla mina tankar och analyser. jag började att njuta , leva och acceptera. jag började att förstå , att det här var mitt liv. ännu en gång gav jag mig ut på att våga leva , att våga ge , att våga riskera. för det värsta som kunde hända , var att ingenting skulle hända alls?! stoltheten dansade vilt inom mig .. trots så många nedslag , stod jag på benen och vågade möta min rädsla. jag vågade möta kärleken.

; aldrig förr har jag blivit mött halvvägs , aldrig förr har jag sett med klarare ögon , aldrig förr har det varit så här lätt. sist men inte minst , har jag aldrig förr fått minst lika mycket tillbaka av det jag har gett. & för vad som än händer , står jag kvar & erbjuder minst lika mycket som i början , om inte lite mer emellanåt. jag vill sträcka ut min hand , även så vill jag att den blir varmt mottagen. jag vill kunna förstå saker , även om dom är svåra att förstå. ibland vill jag bara ha styrkan inom mig att kunna acceptera situationen som den är. bortsett från min vilja , min önska & mitt hopp så vet jag en sak .. jag kommer aldrig att sluta tro. för mig har det i helhet kommit att bli - trygghet , närhet & kärlek. det har tänts en ny stjärna i mitt liv. & så länge tiden tillåter det , så kommer jag att hoppas. för jag valde inte tidpunkten , platsen eller situationen .. mitt hjärta gjorde det.



-
pain is weakness , leaving the body.


i left out all the complicated stuff.

; har fått slut på ursäkter .. my bad , i know! jag försöker verkligen att uppdatera så mycket som jag bara kan , men det är alltid något som kommer i vägen. dagarna har iaf varit riktigt härliga. solen har bjudit extremt mycket på sig själv , vilket jag inte har några som helst klagomål på =) kvällarna/nätterna har spenderats med dinel antingen hemma hos mig , valle eller mersiha .. där antingen film , mat eller vattenpipa har varit på schemat. idag så kom jag hem i lagom god tid efter en övernattning hos valle , började att fixa till allt hemma eftersom att edina & jag skulle ha en liten grillfest hemma =) gästerna började komma på eftermiddagen någon gång , och satt fastspikade till 21.00. =) not bad , men ganska lång tråkigt. då gästerna begav sig hemåt , så kände jag för en fika , men edina & dajana ville hellre ta den imorn , då solen var framme i god tid! =) visst kan vi vänta en extra dag .. edina började att fixa till sig , hon skulle till babel med sin älskling .. & kvar var jag ensam hemma =( haha , tog inte lång tid innan jag var på väg in i duschen & dinel på väg hem till mig =) nu sitter vi och kollar på scarface , absolut bästa filmen någonsin .. ska ta på oss ytterkläderna snart för att bege oss mot valle .. plocka på oss lite saker som vi har där , sen hemåt igen :P stackars folk som har gett mig sina hemnycklar , nu sitter jag med minst lika många nycklar som hyresvärden :P haha. jaa , det var nog allt för ikväll .. ska försöka bättra på mig när det kommer till uppdateringar .. take care people .. / i'm out



jag var bara tvungen , push it to the limit baby :P
 
; att spela en roll är lätt , men att vara sig själv är en utmaning!

it doesn't count as hiding if nobody is looking for you.

; den ljuva melodin talar för mitt hjärta. symfonin i sig själv har en egen historia. men orden , dom kunde jag inte ens valt ut bättre själv. för att förklara hur du har ställt upp för mig , och vad det betyder att ha dig där . för det är så sant som skrivet - you raise me up , to more than i can be. <3



; återkommer med mer info om hur dagen har varit på busfabriken! minst sagt underbar .. men ska iväg & städa hemma nu innan edina & jag drar till valle på en kopp kaffe .. sen är det dags för dinel att komma förbi med mina hemnycklar så att jag kommer in ikväll :P men that's all folks .. vi hörs lite senare. och njut av låten som omfamnar alla mina sinnen =) hoppas att den gör er lika gott. PUSS

. i am strong, when i am on your shoulders. i miss you baby ..

you never think that the last time is the last time. you think you have forever - but you don't.

; fredag blev riktigt lyckad .. valle & jag beslöt oss för att dra ut och fika en runda på maddes :P ist för fika , så blev valle mer eller mindre sugen på ett glas vin , & ett till & ett till :P några glas senare så skulle vi sticka , maddes höll på att stänga , men inte nog med det så skulle vi få gäster .. vi börjar promenera hem då vi ser att tages har öppet den kvällen , karaoken var igång mot sitt slut men det hindrade inte oss för att gå in =) efter att ha velat fram & tillbaka så gick vi in , för discot skulle börja knappt en kvart senare .. och det var verkligen i full gång minsann .. efter några rundor av xcider, smirnoff ice & en snaps sour apple senare så gungade stället nog mer än vad det borde .. vi skuttade , vi hoppade , dansade ?! ja , kanske det också =) jag träffade en hel massa gamla vänner som jag inte hade sett under hela min uppsala period .. & vad var det jag sa alen , det skulle inte gå fem år innan vi träffades igen :P lyckligtvis så träffade jag sabo också , har saknat den människan otroligt mycket .. kramade nog sönder honom där , men det var totalt värt det. på väg ut för att valle ska ta en cigg får jag sms av dinel & co att dom väntade på oss utanför valle .. vi träffade nezz och hans vän , fick samåka med dom hem .. vad som hände med dom sen har jag inte den blekaste om , för dom skulle med in .. men åkte visst vidare =) jag tappade bort två armband , ett som jag fick av min lillebror , ett av min familj :( såå , om ni hittar dom , så skulle jag uppskatta att dom återlämnades :P ahaha .. vidare mot natten så satte valle igång sin vattenpipa , välter omkull den en gång , fixar den , och välter omkull den ännu en gång , så hennes fina golv som vi hade berömt i en vecka var nu helt sönderbränt utav kol .. så kan det gå ibland ..

; nu var det god tid för att dra hem , folket tog sitt pick och pack och var på väg ut .. jag hakade på , ville nog inte missa en riktigt skön sovstund i min säng .. Dinel följde mig hem , riktigt nice när det är så sent ute .. av trötthet däckade jag i soffan under filmen VEGAS BABY! morgonen därpå var inte mycket lugnare .. Vaknade , iakttog solen .. klädde på mig och stack till valle på en kopp te , för att snacka om gårdagen .. Gick ut en runda med Mersiha & Angelique , och begav mig senare hem till mamma. riktigt kul att träffa conny på vägen =) Grillade med familjen till ganska sent , stack hem till valle .. vi skulle ut & fika på maddes med dinel & francis .. Men vi fick gäster i sista sekunden , så det blev en hemmakväll ist. Jag stack hem vid midnatt typ , dinel kom och hämtade mig =) när vi kom hem letade vi efter filmen VEGAS BABY , men det verkar som att edinas baby omar har snott åt sig den :P ist fick det bli WHITE MEN CAN'T JUMP. knappt en timme senare ringer valle och säger att francis & hon är på väg hem till mig. Riktigt nice tyckte jag , kvällen förtjänade ett fint avslut med tanke på fredagen. Underbar som Dinel är så serverade han folket & tog hand om dom , under tiden jag log och halv sov i soffan :( mina ögon & mitt huvud har börjat att fibba med mig igen, så jag var mer eller mindre helt väck. En stupfull francis & en lullig valle senare , vaknade jag .. Tog min röv upp från soffan & la mig i sängen vid 5-6 .. Vid 9 imorse var jag uppe på benen och gal som en crazy tupp igen =) Nu sitter jag hemma hos mamma och invätar barnen som vi ska köra till Busfabriken i Helsingborg. Dagen är kommen , eddie ska fira sin födelsedag .. DUSA MOJA! skriver lite senare om hur dagen har varit idag .. Men nu måste jag dra , fixa till mig , kanske t.o.m sola med Mersiha innan vi kör iväg.

; Hela helgen har i princip varit en av dom bästa på riktigt länge. Hade det riktigt nice med valle , en tia är du gumman. har haft det skönt hemma med dinel och riktigt mysigt att promenera med mersiha och angelique. i slutändan vill jag tillägga .. med tanke på hur valle mådde i lördags morgon , så är jag faktiskt glad att jag är nykterist. det där måste vara hemskt alltså :P haha .


; ibbe .. tusen tack för ditt samtal. det värmde verkligen ..<3


no past , no future , no problems - just moments.

; efter en sen natt med en stor mängd filmer & serier med dinel så var det dags för morgondagen .. & som vanligt var jag uppe och gal som en tupp i den tidiga morgonsolen =) började dagen med en dusch , och en liten fika på balkongen .. därefter så började jag ha tråkigt , så jag och mersiha begav oss mot center syd , ett shoppingcenter i löddeköpinge medan dinel & edina log och sov. dom var inte uppe förrän kl 16.00 vilket är helt acceptabelt för edina , eftersom hon jobbar natt , men vad dinel gjorde i sängen så länge vet endast Gud :P satt med dom en stund , sen stack den ena efter den andra .. då passade jag på att sno åt mig min bekini , sätta mig på balkongen & ha det mysigt med ännu en liten fika .. Gud vad skönt . Bekini i april?! det var ett tag sen det där alltsåå.. Nu sitter jag och smsar med valle & mersiha .. vi försöker hitta en tid som passar alla för en fika på maddes , ett bra tag sen det också.. sen blir det nog en hemmakväll hos antingen valle eller mersiha .. synd faktiskt , för ikväll skulle det vara THE FAST GET FURIOUS som gällde , men det var fullbokat. så vi få sno åt oss biljetter till imorn .. kanske lika bra?! men men , nu ska jag iväg och fixa till mig & börja invänta edina & valle =) ska bli kul att se edina köra sin nya goding , fick en bil av farsan igår =) klagar man inte på precis .. haha .. men vi hörs nog senare mot kvällen , eller imorn =) men ta hand om er så länge .. PUSSS!!




; här kommer en låt som mersiha missbrukar , den är riktigt nice faktiskt .. later folks. =)


,
i think i knew all along , that it would never be ..

i became somebody thorugh lovin' you <3

; IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG , IDAG ÄR EN SPECIELL DAG , IDAG ÄR DET MIN EDDIES FÖDELSEDAG <3

;
om ca 1 h & 20 min, för 8 år sedan , föddes världens vackraste skapelse .. i åtta år har den här underbara skapelsen gjort mina vardagar värda att leva , värda att minnas .. allt den här skapelsen har rört vid har omvandlats till guld .. då den mörkaste gryningen har smygit sig in på oss , har just det leendet fått hela världen att se ljust på det .. just det leendet har fått oss att inse , att det finns en mening med allt , även med mörka gryningar .. i det gråaste och tråkigaste vädret har just dom ögonen berättat , att även dåligt väder , att även regn kan föra med sig något gott. sen sist men inte minst , i soliga dagar & dom ljuvligaste solnedgångarna , har just den kärleken fått oss att höja huvudet högt upp i skyn och tacka gud att ha någon så älskvärd vid sin sida. att ha det stödet och den värmen med sig , i vått & torrt.

; det absolut bästa i mitt liv är att kunna vakna till den ljudstämman som hans röst bringar .. att andas till det mest gulliga skrattet som finns. att kolla djupt in i dom djävulsblåa ögonen och få ett , jag älskar dig också , då man säger det. & man känner faktiskt av då orden verkligen är sanna. man ryser till i kroppen , gång efter gång .. sen får man en konstig känsla i magen , som vandrar vidare upp till hjärtat , som vidare leder till antingen ett leende eller ett fånigt skratt .. LYCKA , med andra ord. något utav det bästa jag vet är också att skapelsen är det sista jag ser innan jag lägger mig , och absolut det första jag ser när jag vaknar .. allt i mitt liv är bäst , så länge du finns omkring mig..

; idag har mitt hjärta varit i skolan , bjudit på gott .. tagit emot svar från inbjudningarna till busfabriken där födelsedagen ska firas .. därefter var det dags för familjen att umgås i helsingborg .. han fick gå in på TOYS'R'US , och välja precis vad han ville .. vi visste väl nog inte att han var så hungrig på nya saker :P lagom mycket leksaker & spel senare begav vi oss vidare , vi käkade , lekte & umgicks .. helt underbart .. hans dag blev nog fulländad , för han däckade i bilen på väg hem :P

; jag älskar dig zivote moj , mer än vad du kan ana. alla mina lyckligaste dagar & stunder är relaterade till dig. alla kärleksfulla låtar leder till tankar om dig .. hela mitt liv & mitt livs mening är intrasslat i din existens .. jag kommer aldrig att glömma ditt första leende, ditt första ord, dina första tänder, dina första steg, din första skoldag .. ingenting .. för allt du har gjort , gör & kommer att göra är så högt värdesatt & betydelsefullt för mig så att det är obeskrivligt .. men jag vet det  & du vet det , och det är allt som räknas för min del .. jag önskar dig allt det bästa i livet .. & hela mitt liv kommer jag att spendera i försök om att kunna återglädja dig , att betala tillbaka varenda lyckliga stund. & även om jag så blir sysselsatt hela livet , så ska jag spendera det i hopp om att kunna underlätta så mycket som möjligt för dig , precis så som du har gjort för mig .. medvetet eller omedvetet , det avgör ingenting .. jag älskar dig villkorslöst .. då , nu & för all framtid i all evighet.. <3




; JAG ÄLSKAR DIG DUSOO! du är , har alltid varit & kommit alltid att förbli ljuset i mitt liv. mitt livs mening & mitt hjärtas slag .. dina blåa ögon är min syn eddie.. ditt andetag är min genväg i livet. dina varma kramar är min blodcirkulation .. dina ord är min röst .. dina tårar är min börda .. ditt leende är höjdpunkten i mina vardagar. du är allt jag lever för , du är allt jag alltid kommer att ha som nr 1 på min lista .. always & forever baby .. jag älskar dig , Eddie .. / din mini .. <3

you're only one call away. but still so many nights away from finding the courage to call you.

; efter en lång period av hopplöst väder , så kom sanningen äntligen fram .. borsett från det att endast skuggor har fallit över sverige , och erövrat varenda del ev landet så fick vi äntligen känna av solens sken i ansiktet. dagarna har blivit så mycket ljusare , och allat känns så mycket lättare .. ibland önskar jag att jag hade magiska gummistövlar så att jag kunde önska bort atta gråa och trista dagar .. men eländet kvarstår , för man kan inte få allt i livet .. inte ens solsken varje dag .. men jag klagar inte , för även regn kan vara riktigt stimulerande för männikans själ ..

; fullspäckat schema konstant .. som jag sa tidigare till senahida i lur , känner knappt av att jag har tid för att andas. men jag andas , pulsen är igång och hjärtat slår än , så med andra ord - jag lever. har varit mamma för två dagar .. passat william , haft vattenkrig med honom då vi har badat .. matkrig då vi har käkat , bråkat över vällingen då han skulle nattas :P men morgonen därpå så var allting glömt , frukosten var på bordet , kläderna utvalda & utan problem var vi alltid i god tid på väg till dagis =) RIKTIGT SKÖNT att umgås med min lilla tiger .. ljubi tetka ZLATO svoje ..

; dagarna har mer eller mindre spenderats med mersiha , valle , edina , danell & dinel .. vissa nätter har vi sovit mindre gott än andra , andra nätter har vi inte sovit alls. många små roadtrips har också upplevts , och jaa , vi har haft det riktigt skönt .. sen kommer vi till chokladen som jah blivit beroende av .. Marabou Amigo .. först köpte jag den för att den inte var god , trodde att jag skulle sluta käka choklad .. men nu har det blivit så att dinel & jag käkar upp en hel var dag .. ett måste när vi ska ses , vilket mer eller mindre har varit varje dag nu den senaste tiden ..

; ber om ursäkt ännu en gång för dålig uppdatering , ska försöka att ändra på det .. men har man mycket att göra , så har man .. men det är absolut inte en ursäkt för att inte hinna uppdatera =) fem minuter kan man väl klämma in då och då.. har väl kanske inte känt av att jag har haft mycket att skriva , men nu så jävlar .. nu gäller det igen :P haha. ta hand om er gott folk.. så hörs vi väl senare , eller snart :D




; nu bjuder jag på en riktigt härlig sova låt =) har missbrukat den sen dinel kom med den .. riktigt skönt ..



, i became somebody through lovin' you .. <3

RSS 2.0