Awe in da house2

Just f#n! Skulle ju lägga upp en bild också, elläh!
Jag valde en bild en bild som symboliserar mig, en filosoferande basketspelare som blickar ut över förorten.
                            
Awe tänkter..   HAH! Sådär taggade man juh bilderna på playahead föru...


Aa, det där med gästbloggare vet redan..
Peace

Awe in da house :D

YES! Hon lät han blogga o han e fett glad. Trött o glad för han ska lägga sig snart.
Aa juste jag har ju inte ens presenterat honom...så oförskämt.
HAHAHAHA dom som känner mig vet att jag aldrig använder ord som oförskämt o sånt.
Men i alla fall, han heter Bob hon kallar han för Awe. Han kallar henne för Awe. (Hon är Emina)
Vill ni veta nåt spec om han...typ som vrf han pratar om sig själv i 3:e person som gå in på Awebob.blogg.se :)

Ok, nu har han gjort en KORT presentation av sig själv. Nu kan jag börja blogga wiiiiie...
..Eh.. vad skriver man när man bloggar?
Ah, Jag vet! Jag kan skriva lite om vad jag har gjort idag och det som spontat dyker upp i huvudet. Idag har varit på praktik (blivande idrottslärare, what up!!)
Jag var ganska seg idag o eleverna var extra stökiga idag.. Jag tror att dom känner av att man är trött och passar på att fu#ka upp ens dag. Efter praktiken stack jag till gymmet. (Hade ett riktigt bra gympass)
På tal om gymmet.. han väger nu 73kg och har som mål att väga 80kg lagom till sommarn. Yes! Nu har han fått det nedskrivet också...he've better make it now! Efter gymmet kom han hem och lagade mat, chillade på facebook och ringde Awe sen. Ajusste! Jag skulle hälsa att Awe inte har tillgång till internet för tillfället, därav hennes frånvaro från bloggen.
Eyy jag hade nåt fett bra som jag tänkte skriva men jag glömde bort. Nu e han cok trött och vill gå o lägga sig.
Tack för att jag fick skriva Awe!
God natt o sov gott
Awe!

...ajusste Awe, skaffa facebook! Tänk på tisdagarna..

Gästbloggare Bob Fungula


there's never a right time to say Good Bye.

; det kommer en dag. i vårt liv. då vi väljer att stanna upp och kolla tillbaka på vad vi har haft. för att att sedan inse. att vi inte ens har hälften kvar. det varken var eller skulle bli som förr. det kommer en dag. då vi står inför val. val som vi önskar. aldrig kom att knacka på vår dörr. val som kommer att krossa en del av vårt hjärta. samt skilja oss ifrån dom vi bryr oss om. och den dagen kommer vi motvilligt att gå framåt. utan styrkan inom oss. att blicka bakåt på det vi lämnar .. det kommer en dag. då vi alla tar - nästa steg ..

; det kommer en dag i vårt liv då vi växer upp. vare sig vi vill det eller inte. det kommer en dag då vi inser. att bästa kompisen som vi hade gjort allt för. inte skulle göra detsamma för oss. samt kommer den dagen då vi inser. att den vännen vi gav minst tid och minst brydde oss om. är den som alltid höll oss i handen och alltid försökt få oss att stå på våra ben. det kommer en dag. då vi förstår vad föräldrarna tjaffsar om. och då kommer den dagen då vi vill fly - för att slippa smärtan. det är då vi väljer att klara oss själva.

; då kommer det en tid. då vi börjar leva fel. andas fel samt tänka fel. allt i vårt liv blir fel. det kommer en tid då vi är en dålig kopia utav en människa. då vi ser ut som en människa. är en människa. i en vanlig kropp. men kan absolut inte identifiera mänsklighet inom oss. och eftersom vi endast är så starka som vår svagaste punkt. så kommer den dagen. då allt blir bra igen .. då man tar sig i kragen och slutar tycka synd om sig själv. då har en dag kommit som har bringast oss mycket.. vi har hunnit att bli äldre. klokare. mognare och lever livet med mer erfarenhet. man lär sig livets stig och man lär sig hoppa, nästa gång man ser en grop ..

; men sen finns det också en tid. då vi håller fast vid allt som Gud själv försöker att skilja åt .. den tiden är sårbar. men vi måste alla uppleva den. minst en gång. för att uppskatta och värdera bättre - nästa gång .. <3


RSS 2.0