what you doing unhappy?

; ibland finner man inte styrkan till att ens försöka lista ut vad det är med en själv. ibland kan inte ens dom djupaste tankarna & analyserna reda ut ens problem. men då , från ingenstans så kommer det en låt , eller kanske t.o.m två som förklarar allt. & i din mörkaste timme , så börjar du både att se annorlundare & ljusare på saker. för låtens pikar , sa mer än vad du själv kunde berätta .. -
men redan då , känns allt , inte bra , men bättre igen ..





- ENJOY .. <3           , i miss you best boyfriend.





ingen dag är sig lik utan dig. minnena tar mig alltid tillbaka till den dagen , den staden , det klockslaget .. jag saknar dig minst en gång dagligen .. och jag älskar dig än , fortfarande lika obeskrivligt mycket ..

knowing that you love me , makes my steps easier to take.



- ett budskap som aldrig kan gå fel.

she once again became a empty soul.

; kikade runt lite. & fann riktigt starka ord hos min bättre halve , Kimberly Walsh. dessutom fann jag en låt som jag var tvungen att publicera ..



 - beklagar verkligen händelsen idag älskling .. vi fixar det imorn , jag lovar dig. snart så ska du bli bra igen. det gör ont på mig att veta att ngt har hänt dig. men jag finns med dig. hela tiden. i think of you , each step of my way. jag älskar dig. bara en natt till utan din syster. sen är du i min famn igen. jag saknar & älskar dig baby. saker blir bättre imorn. du kommer inte att ha ont mer. det lovar jag dig. - ÄLSKAR DIG , zivote moj!

with you is where i'd rather be.

; all i have is this picture in a frame , that i hold close to see your face everyday ..

ibland känns det verkligen som om livet kastar tärningar med mina dagar. hur olika kasten än är , hur mycket jag än hoppas och står i , så känns det nästan omöjligt att komma upp i höga poäng , vilket resulterar i lyckliga dagar =) men nästan skjuter ingen hare , så här är vi ännu en gång. vi står upp , som vanligt. men vi känner inte av benen vi står på. ja , ännu en gång har bördan lyckats att bli så tung att benen har lagt av. vi skrattar , det är en självklarhet att vi gör. vi känner att vi skrattar. vi ser att vi skrattar , samtidigt som vi inombords skriker för full stämma. stämbanden börjar bli slitna , men det gör inte oss något. vi intalar oss själva om att det är ännu en förkylning på väg. ännu ett virus som erövrar landet. vi kollar oss i spegel , och vi står. javisst står vi. inget nytt. men vi märker inte hur vår själ skrapar sina knän mot den evigt kalla & onda marken. vi märker inte hur skrapsåren blir större och större. för vad som passerar oss i en existens som vi kallar - liv. när ska vi inse verkligheten - att det vi vet , förstår , och ser , är långt ifrån samma sak.

what i thought was love , was something that i could not believe in. i wasn't raised to quit. cause quitters never win. but what do you gain. if you feel incomeplete within. do you know how it feels like. to hurt behind close doors. when you go outside. you're wonderin' what you're smiling for.


i love you enough to let you hate me.

: klickade mig in på BK Landoras hemsida där jag valde att läsa lite rapporter om hur eddies matcher och träningar går =) där fick jag syn på en underbar rapport .. wiihoo!

den lyder :

En rapport från U01, 2009-05-02
blue_line_540.gif (54 bytes)
Vilket härligt lag!

Idag spelade vårt duktiga 01-lag matcher mot både Härslöv och Billeberga. Båda vanns med stor marginal.

Stundtals visade laget upp ett mycket vackert spel som innehöll vackra mål, läckert passningsspel och en fin kämparanda.

Eddie fick priset som matchernas bäste målskytt...fick hans pappa möjligtvis målgaranti med de nya skorna?

Grattis hela laget! 
 


vilken känsla att läsa något sådant också .. men det är ju en självklarhet , han är min stjärna i alla väder .. idag fick jag ta honom till träningen & eftersom att han hade skött sig så bra , så fick han följa med på BoIS-matchen. vilket gjorde att han nästan tappade andan. under BoIS-matchen blinkade Eddie nog inte ens en enda gång .. vad gör man med barn när dom redan i så tidig ålder älskar en sport av hela sitt hjärta?! hoppas bara på ännu en stjärna i familjen , och att eddie håller både glödan , viljan & kämparandan kvar. älskar dig mitt hjärta.

sve je drugacije. kad si uz mene.

: några få ord som jag vill tillägna min baby d.

;
sa mojih usana , ti nikad neces cuti laz.
; u mojim ocima, nisi video zlo. 
; i kad sam padala , i kad sam letila.
; bila sam s tobom.

; gdje god se okrenem, svud se nalazis ti.
; nekad me bude strah , da se probudim.
; a da te ne vidim.

; sve moja pobjede , i zlatne medalje.
; nista mi ne znace , kad sam bez tebe.
; sve je drugacije , kad si uz mene.

; i sve sto bude mi, nek' bude s tobom.

- i'd rather have bad times with you. then good times with someone else.
- i'd rather be beside you in a storm. then safe and warm by myself.
- i'd rather have hard times together. than to have it easy apart.
- i'd rather have the one , who holds my heart.


all the good old memories. are replaced.

; två låtar som berör mig väldigt djupt. & det får mig inte att tänka på någon mindre än personen som har tillägnat mig dom .. tack baby d <3






- jag hoppas att allt bli bättre med tiden.

live it up today , cause you're not going to have alots of tomorrow.

; lite videoklipp från kusinens bröllop =) ENJOY!! haha man kan se mig i både den vita kostymen längst bak , går mot vänster sida. sen ser man mig på dansgolvet med den svarta långa klänningen och den svarta korta kavajen :P har uppsatt hår i en fläta :D NICE ..










giving up doesn't always mean you are weak, sometimes it just means you're strong enough to let go

: ovanstående rubrik fick jag som en kommentar av en läsare .. & det är just det inlägget kommer att handla om. min nyfunna styrka om att orka släppa taget.

;
har ni vid något tillfälle vaknat en morgon och känt att ni aldrig haft en skönare sömn? att leendet  ni bjuder på aldrig varit ärligare? att er aura som ni utstrålar , aldrig har varit ljusare .. sist men inte minst att känslorna ni har , aldrig har gjort er lyckligare?! just det miraklet upplevde jag igår. jag vaknade den morgonen och jag insåg att jag mådde bra.

; jag gick upp den morgonen , med det bredaste leendet mina läppar någonsin känt av. jag möttes utav ett varmt leende och en trygg famn som kunde stilla mitt inre. min dag började på ett sätt som var otroligt okänt för mig. trots det fann jag ingen rädsla för det okända. istället öppnade jag ännu en gång en av dom tyngsta dörrarna i mitt liv och erbjöd den här lyckan en stol att sitta på. för nu var det dags för mig att njuta .. njuta ordentligt.

; efter en hel dag av en ny emina , insåg jag väldigt snabbt att jag kände igen den här delen av mig själv. jag hade återvänt till en emina som jag älskade . en emina som jag beundrade och en emina som jag uppskattade. en emina som gick vilse ett par år sedan , fann slutligen sin väg .. och aldrig förr har jag gjort mig själv så här lycklig. jag har länge väntat på just den här dagen , och det sägs verkligen att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. - nu förstår jag ..

; jag kunde slänga mig in på tankar om det mest smärtsamma jag känner till. jag kunde blicka tillbaka på alla minnen jag någonsin har skapat. jag kunde bläddra förbi alla frusna moment , som jag har sparat i mitt inre. och jag kunde vara glad. tiden är kommen då det är dags för mig att gå vidare. jag ger inte upp. jag är inte svag. jag har bara äntligen funnit styrkan inom mig att släppa taget om allt som har krossat mig bit för bit i flera år. jag kunde se på allt med ett leende. jag kunde minnas allt och fortfarande vara lycklig. jag kunde känna av att jag var mig själv igen .. och den sista gnuttan av det gamla emina var utplånad .. jag hade sålt min själ till djävulen , men eftersom att jag var djävulen själv i det hela , kunde jag nog förhandla med mig själv till att återställa allt till rätta.

; nu förstår jag allt. jag är äntligen tillbaka.

you made the final choice ..

; we used to live for love. but now we're afraid.


If she's still the one you're dreaming of
Then you better turn around, walk away
Leave me alone, I'll find my way
Go back if she's what you're still thinking of
Go back if she's still your love
Let me go, leave me alone, I'll find my way
I always find my way

;
but if you look at me closely. you will see it in my eyes. this girl will always find her way. - always.



: precis som en tjej skrev , en låt som säger allt - och lite till =)

i heart my evil twin <3

: dåså .. nu var vi igång igen .. det är nämligen så att jag känner mig fruktansvärd taskig .. varför? det ska jag minsann berätta nu .. igår så var jag fullt upptagen. kom inte i säng förrän sent i fredags , lördag morgon var redan fullbokad. upp tidigt med dinel , omar & edina för att köra ut mot asmundtorp där eddie skulle spela tre matcher. vilka dom vann :P helt underbart. dom är för bra för barnen i deras ålder. därefter var det snabbt hem , duscha .. fixa till sig och dra iväg mot min kusins bröllop .. det var helt underbart. kan komma upp med lite bilder senre. jag hade vit kostym på mig , med svart skjorta. riktigt sexigt fan =) tills det kommer en lite äldre kvinna och får min vita kostym att bli röd :P och så var det med det liksom. fick sticka hem för att byta om , och å fick det bli en lång svart , helt underbar klänning , med en liten kort rockig kavaj :P med tanke på mina tatueringar , så fick jag sitta med kavajen resten av natten :( haha. stackars mig!

; men vidare till varför jag är taskig .. mitt i den fullspäckade dagen/kvällen/natten , ja bröllopet helt enkelt. så hade jag inte luren vid mig för att skriva sms till en kär person. nämligen Andreas Laine som har hunnit bli hela 24 år gammal. en riktig gamlig som kräver en käpp för att kunna fortsätta glida runt på gatorna på sitt eget lilla sätt :P så mr silence man .. jag ber om ursäkt för det , jag glömde inte dig . det får du inte tro =) GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ännu en gång , önskar dig allt det bästa i livet. jag hoppas att din framtid är ljus , att allt går din väg och att ditt liv bjuder på allt du behöver & vill ha .. förlåt ännu en gång , för att jag inte skickade sms eller ngt. riktigt fint ställe du besökte i norge .. lätt ett måste i sommar =) haha.

; såå nu måste jag meddela att jag är svin trött. var uppe hela natten. sov nt ett skit. gick upp i morse för att passa eddie , eldar & dennis. jag tycker nt ens om barn. men föräldrarna skulle hjälpa till och städa i lokalen. nu väntar jag på att dinel , edina & omar ska komma hem så att vi kan grilla .. därefter är det dags för en fika med min älskling alve .. har saknat dig kusin , över allt annat. tack för igår du var helt underbar .. och jag älskar dig minst lika mycket. du betyder verkligen allt för mig <3 .. efter fikan så ska jag nog hem , möta in dinel , edina & omar igen. kolla på film & laga mat .. jag hoppas verkligen på en tidig kväll .. för sängen är allt jag drömmer om just nu .. haha måste dra folk.. vi hörs nog lite senare eller imorn. ta hand om er. PUSS

- GRATTIS HEEWGO , cause you'll never cheeeer again ..

  


 


you'll never find another man , in this heart of mine.

; i miss you my baby ..

i'd give my all , to have , just one more day with you. i'd risk my life , to feel , your arms around me. 'cause i can't go on. living in the memory of you and me. i'd give my all , for your love tonight.

: fy sjutton vad dagarna passerar. känns som jag inte ens hinner med i takten när det kommer till mitt eget liv. kan inte förstå mig på folk som säger att en dag känns som ett år , och ett år som ett decennium .. medan jag sitter och önskar att dagen vore iaf en timme längre , om inte mer. jag hinner nt med allt över en dag. och när jag väl får allt att klaffa , så kommer det upp annat som bara ockuperar all min tid & även mig själv på vägen .. hur mycket jag än försöker , så kan jag aldrig få tiden att räcka till. vilket motsvarar till riktigt sena nätter & tidiga morgnar .. eller så finns det andra dagar då det slutar upp med att jag för en gång skull , lägger mig i tid. men oavsett hur trött jag är eller inte , så kan inte mina ögon få sig ett blund. det kan inte bli rätt längre .. hur jag än gör!!

: i jobbiga & tidlösa stunder som dom här. så känns det extra jobbigt att snubbla in på tankarna om dig , som leder till den enorma saknaden som jag aldrig kan komma över , släppa eller acceptera. jag vill inte minnas dig i förbifarten. jag vill hitta mig en tid , en dag , en stund då jag bara kan koppla av och minnas dig vid min sida. minnas våra dagar. vår lycka & våra leende. jag vill kunna ha tid att skratta åt våra minnen. jag vill kunna ha tid att gråta åt min förlust. jag vill kunna ha tiden och friheten att kunna göra precis som jag vill , när jag känner för det. men det har jag tyvärr inte nu. och därför håller jag mina känslor & mina tankar begränsade. jag ber om ursäkt för det , eftersom att det är något du inte har förtjänat..

: vidare till vardagen .. nuförtiden är den antingen alldeles för kvav eller för kall. finns inget mellanting längre. vädret verkar ha gett upp hoppet eller så är det bara så att solen har tröttnat på att skina för en hel bunt idioter .. jag vet nt .. men enligt mig så hade det absolut inte skadat , ifall solen grund i botten väljer att komma fram för en längre tid.. nog om solen och eländet som vardagen bringar .. vidare till dom ljuvliga nätterna som jag oftast spenderar på min balkong. härom natten så såg jag ett stjärnfall. vilken lycka. sist jag såg ett var år 2000 , och det jag önskade mig då - slog in.. nu hoppas jag att även den senast önskan slår spratt i mitt liv =)


,
and i won't pull through , without you by my side. <3 A .. 12/2 - 05

somehow i'm never out of second chances.

: i sad kad bi vratio se , meni nebi znacio sve - kao sto si nekad znacio.

: dagarna har inte endast runnit iväg , dom har även så lämnat enorma spår efter sig .. tiden går oerhört fort nuför tiden. vissa dagar känns det nästan som att man inte ens hinner öppna ögonen , blinka , för att sluta dom återigen inför en ny natt i sängen , innan dagen är förbi .. totalt förbi. ännu en dag bakom oss som vi inte kan få tillbaka , för att ändra eller återuppleva .. ännu en dag som lämnar oss med ovissheten om vad morgondagen kommer att bringa .. ännu en dag , som har lyckats att rista sig in i vår livshistoria .. en dag som vi mer eller mindre antingen kommer att minnas , eller att förtränga! jaa , ännu en dag som består av 24 osynliga timmar ..

: mina dagar har varit hektiska .. men eftersom att jag har kommit igång med uppdateringen nu , så ska jag inte behöva att strula till det direkt :P det är faktiskt mycket som har hänt , så jag vet mer eller mindre inte var jag ska börja .. men ist för att skriva om min dag idag , så ska jag hylla två st vars det är deras dag idag ..

:
Grattis Tittie (aka Ibbe) & Amar .. jag önskar er allt det bästa i livet , mycket kärlek , hälsa och lycka! jag hoppas att er dag slår alla era förväntningar =) <3

 

: grattis pågar .. ännu en gång! 
förlåt men det här var dom bästa bilderna jag kunde hitta på er , på min lillebrors data :P hahaha ..

ska mova mig nu folk , umgås lite med eddie .. vi har bara allmänt saknat sönder varandra .. svarar på era kommentarer en dag så eddie inte står och rycker i mina kläder =) PUSS

jer dala bi sve , godine , mladost i sne - da si opet kraj mene.

; tudelu people .. lovade att komma med hur dinels kväll var & slutade .. hur ska jag nu lyckas att beskriva det kort och gott?! det blir svårt :p men det var iaf riktigt trevligt , vi satt & umgicks. snacket var i full gång , trodde nästan att Edina & Robin skulle döda varandra , men dom kom över sig själv efter ett tag :P Dinel stackaren drack så att det räckte & blev över .. Edina snaffsade i sig lite vin , medan Robin & jag var nykteriser =) riktigt mobbade :P haha .. kvällen gick mot sitt slut och folk började röra sig hemåt vid fyra. inte för att det skulle ta slut , men både edina & jag skulle vara uppe i den tidiga morgonstormen dagen därpå :P haha .. så , olyckligtvis , så kom även hans kväll att finna sitt slut , och där låg man i sängen .. överpigg med riktiga sömnproblem =)

; idag så har dagen varit riktigt soft , med tanke på hur jag trodde att den skulle sluta ..gick upp tidigt , stack till skatten , stack till doktorn .. mötte upp edina , vi handlade in mat & stuff som vi behövde till hemmet =) lämnade av saker , stack till mamma och gav henne lite saker som vi hade handlat till eddie & deras hem .. knappt 10 min senare , sitter jag på en buss för att möta iman & hannan i stan för en fika. en liten stund senare kommer teuta för att hämta hannan , & jag sticker med iman mot busstationen för hon ska möta tina .. wiihoo .. några sms senare , möter jag upp dinel vid biblioteket , vi börjar promenera mot honom , hämtar en tröja till emina som nästan frös ihjäl .. vidare hem till gibbe , för emina behövde låna toaletten .. sen tillbaka till hadrous för att vi skulle handlade tobak till vattenpipa .. såå vi avslutar promenaden hos valle , där vi skulle vara en stund i väntan på edina .. men vi kom inte hem förrän en halvtimme sen .. edina totaltdissade oss =( haha , det gottgör vi imorn :P

; nu sitter dinel & jag och går varandra på nerverna :P kollar på tv , käkar och dricker soppa .. den var fan i mig god .. haha .. riktigt nice .. en härlig låt senare är det dags för emina nu att dra sig mot badrummet och duscha .. färgade mitt hår medan jag var hos valle , i väntan p edina ni vet .. och jag känner mig fortfarande svart :P haaha .. nice nice ..

; här kommer låten , jag hoppas att ni njuter av den , minst lika mycket som vi gör .. =)



; cause you're my baby d.  <3

happy b-day baby <3

; lite kort & gott. emina har bytt nr .. på heltid. har stängt av mitt gamla nr. jag pallade helt enkelt inte med det längre. jag bytte inte till något nytt , utan till ett jag använde ungefär samtidigt som det jag hade sist. dom flesta utav er har det säkert, och jag hade uppskattat ifall ni som har det , inte ger ut det till någon .. i måndags såå tog dinel & jag eddie till träningen .. kära eddie blev skadad , men tog sig i kragen jävligt snabbt efter det. när eddie & jag började köra wrestling på konstgräset , så kunde man höra hur underbart eminas knä hoppade ur led , ännu en gång :( och det var min måndag det.. med bandage som stöd så överlevde jag dagen , som ledde till en härlig afton .. vid 23.00 beslutar dinel & jag oss för att åka inlines. vi fick med oss robin & amor. 4 idioter & 2 timmar senare , stack vi till statiol för att handla , och därefter satt vi hemma och rökte vattenpipa :P helt impade på robins ringar :P haha .. vilka geeks vi var ist .. men men . sånt är livet ibland.

: igår så lagade jag middag till edina , omar , dinel & mig .. efterrätt var också med på menyn. det var helt nice faktiskt .. men eftersom att emina hade dubbelbokat sig , så fick hon smita ifrån middagen , för att umgås med en vän .. några få timmar senare , är jag utanför dinel med bil och ska plocka upp honom. vi sitter och umgås , röker vattenpipa .. väntar in robin , lämnar honom ensam hemma eftersom att dinel & jag skulle iväg till ett ställe. det är nämligen så att dinel fyller år idag , så vi inväntade den tillsammans. och för att få sin överraskning , så var vi tvungna att komma iväg =) knappt några minuter & många asgarv senare, så satt vi hemma med robin igen , rökte vattenpipa , kollade på två och en halv män & vräkte i oss choklad .. dinel var ett år äldre . men det gjorde inte mig och robin något .. inte skulle han specialbehandlas :P hahaha

; idag vaknade man , till en lagom tråkig dag , med tråkigt väder. men ändå måste vi hålla humöret uppe för dinels skull.. i den värsta stormen får jag reda på att en vän blivit skadad , och att jag fortfarande måste ta eddie till träningen :( haha .. det blev varken fikan eller buffén som jag hade planerat idag .. men folket kommer ikväll , ska väl dricka och fira den lilla mesen :P återkommer väl lite senare med hur kvällen har gått och slutat =)



- lite äldre bild på dinel , nu är han antirökare :P men grattis ännu en gång din struts :D PUSS




. jag bråkar hellre med dig , än älskar någon annan ..

da opet ljubim te oci ....? bez njih sam ja izgubljena.

: och nu så har vi nått den dagen då jag har börjat få kommentarer för min dåliga uppdatering .. jag hoppas att det här gör dig glad heewgoo =)

: är det någon mer än jag som tycker att det är helt lungt att säga att maj månad har knackat på dörren , men en helt annan sak att inse att det är den femte månaden , 2009! wierd shit!

; från en sak till en annan .. efter en lång och sömnlös natt , så var jag som vanligt uppe och gal som en tupp i tidiga morgonsolen! eddie skulle ha turnerig i härslöv , så när gryningen var på sin plats , var det god tid för oss att vakna , fixa till allt och dra ut för att lira lite boll. även om solen var lika stark som satan , så kunde man utan problem känna av vinden starkt , som ett flås i nacken. obehagligt , men samtidigt skönt ändå ...

; första matchen slog igång mot härslöv. stackarna blev utklassade utav våra fotbollsstjärnor .. resultatet kom att bli 8-1 till BK Landora =) ganska synd faktiskt , för det fanns knappt någon spänning i matchen , utan vi visste redan innan matchen började att vi skulle vinna .. andra matchen var mot billeberga , och för vår del kom den att bli mycket bättre än matchen innan den .. BK Landora vann med 10-0 .. vilket vi trivdes riktigt bra med .. men vi körde spelarna som var mindre bra och sparade dom starka till sista matchen som skulle vara mot bois .. för att ni ska hänga med i svängarna .. när BK Landora & BoIS ska mötas , så är det lika mycket spänning som när HIF & Landskrona Bois , A-lag ska mötas. värsta rivalerna :P men dessvärre blev det så att BoIS aldrig dök upp .. så vi fick ta och mixa en match. en halvlek mot härslöv som vi vann med 3-1 och den andra halvleken mot billeberga som vi vann med 5-1 .. riktigt skönt att vinna så överlägset , även om det är synd om dom andra barnen .. Men pågarna i BK Landora , är vana i vinst .. tack vare tränaren Amir - wonderful dude.

; Min fotbollsstjärna , Eddie , gjorde nog flest mål idag. 10 underbara mål , och riktigt bra passningar som ledde till att någon annan satte den .. att se honom på planen är det absolut bästa som finns. vilket liv det finns i killen. vilken lycka & vilken glädje. det är ju en helt annan människa - full av vilja och energi .. det är helt underbart att se honom göra mål , sen spänna näven , och skrika YEES inombords .. man känner av hans leende , bara genom att kolla djupt in i hans ögon .. han känner sig viktigt , han är behövd , han är någon! zivot moj =)

; sitter hemma hos föräldrarna nu .. ska iväg med Amir för att kolla på en match , sen ska jag nog hem för att väcka Edina & Dinel .. Innan middagen hos mamma med familjen , ska jag nog träffa Danell också kort , han ville snacka om en sak  .. därefter är det en mysig hemmakväll som gäller , där - försöka att hålla sig vaken ligger högst upp på listan .. det var nog allt för nu .. men jag uppdaterar så fort jag har tid igen .. PUSS på er folk , har faktiskt saknat er alla.. speciellt dig Andreas (K) =)


:
i might pulled the trigger , but you loaded the gun! ..



: BK LANDORA - 01!!  <3
Niclas , Casper , Nadim , Dino , Philip , Elliot , Melker , Amir , Eddie , Julia & Jakob ..

Frånvarande : Dennis & Ramez.

i vjeruj da disem , samo za tebe. i vjeruj da molim , samo za nas.

; sitter hemma hos föräldrarna nu. riktigt skönt faktiskt , med tanke på att det var ett riktigt bra tag sen sist=) sitter i eddies rum nu och slänger blicken ner på pappa som håller på att starta grillen .. kommer vara en riktigt härlig eftermiddag , om man huttar en närmare tanke på vad vädret erbjuder .. familjen har börjat samlas på gården , nu går det snart igång .. älskar att fira första maj med min familj .. alltid stort överflöd av kärlek , närhet , pinsam - och roligheter .. vi är inte AHMETOVIC för ingenting .. <3

;
i vjeruj da disem samo za tebe , i vjeruj da molim , samo za nas - eddie. mina senaste dagar med dig har varit helt underbara. från dagarna då jag hämtade dig från skolan , till dagarna du valde att klippa bort ditt underbara hår =( vi har fikat och haft det riktigt mysigt , men samtidigt har du lyckats att plundra syrrans plånbok som alltid. men nya fotbollsskor och uteskor kan ju aldrig skada =) lägger upp en bild nu , bara för att hedra det viktigaste i mitt liv. kommer försöka att uppdatera mer idag .. älskar dig zivote moj , always & forever.



-
min lilla blåögda snobbjefel =) , dada älskar dig baby!

RSS 2.0