you're the weather of my future, and i don't want to see another hurricane.

                                                                          
; har ni vaknat oroligt någon gång med tankarna om att ert liv bara flyger förbi. vaknat av ångest, då ni känner att ni inte har levt det fullt ut. vaknat av rädsla, att era drömmer kommer gå till spillo eller möjligtvis vaknat av obehag och känslan att ni kommer stå tomhänta då det verkligen gäller. vaknar ni utav frågor som lyder - vad har livet för mening? har du då kollat djupt in i dina väggar i sovrummet och undrat om du kan ta tillbaka tiden, eller åtminstone försökt frysa den, om inte för alltid iaf för stunden, så du vet att du har tid på tid att få dina tankar & drömmar på rätt bana igen. det är nu det gäller, det är nu det handlar om "nu eller aldrig". det är nu det är slut på att skjuta upp saker. Man vet aldrig vad som väntar bakom hörnan - men beredd måste du vara , på den djupaste sorgen och det största lyckan. endast då behöver du inte, (som min bästis put it in words) blunda för att förstå, saker som du egentligen vet om.

; det här är din chans i livet, vi har bara ett och det är ett andlöst kort sådant. ta dig i kragen, gör dig redo - ut och flyg. leta efter dina drömmar, uppnå dina mål och uppfyll din önskan - ingen kan det lika bra eller bättre än du. Försök sätta din rädsla åt sidan, släpp den från ditt sinne, den är endast inbillad - go for it. det handlar om att träffa eller missa, det är försent för att ge upp, kolla bara bakåt och se hur långt du har kommit. det spelar ingen roll om du missar eller inte, det handlar om att inte ge upp - för det jobbigaste är att ta steget ifrån ruta ett, den rutan är en trygghet, där känner du till allt. man är inte stark om man inte faller - stark är man endast då man lyfter sig upp på fötter gång efter gång vid hårda fall. - det kallas vilja, och det kommer ta dig till världens ände. du måste visa livet hur stor viljan är till att nå dina mål.

; lev dina drömmar, det är mycket enklare än du tror. du måste kämpa för vad du tror på och som en trygghet så kan du luta dig på ditt hopp. du måste avvika dig från det som heter rädsla, det kan bara bromsa dig och förstöra för dig. du måste vara äventyrlig, och du måste älska överraskningar, du måste bryta trygghetsmönstret och slänga dig in i något okänt, endast då kommer du lära känna dig själv. många säger att dom inte tycker om vem dom har blivit genom åren eller vad som har åstadkommit. dom har inte sett sina bästa sidor än, för dom valde trygghetsfaktorn. dom valde att stanna på ruta ett i livet. där dom lever ett liv, bara för att det ska levas, inte för att njutas och utforskas. det är allt eller inget - ge allt du har. du kommer inte att ångra dig.

; är du vad du alltid hoppats på att bli. du måste komma med nya drömmar och mål. uppdatera din önskan. när du nått det, så har du inte avklarat uppgiften, höj ribban och slå till igen - livet är en utmaning, och ingen har sagt att det är lätt. det handlar om att stryka rädslan och finna styrkan, vi alla föddes med den, så säg inte att den inte finns inom er. gå fram och tillbaka, hitta din takt, hitta ditt livs melodi - sjung och dansa till den. tävla med dig själv, då hamnar du i ledning och då finner du tallöst öppna dörrar. nu gäller det, alla ögon på dig. stanna på plats och bevisa att du förtjänar det som länge har försökt att förhandlas.

; låt inte ditt brustna hjärta stoppa dig. detta kan vara just ditt hjärtas räddning. låt det repareras, av att vara brustet på ett ovanligt sätt. fortsätt torka dina tårar. kom över din egen rädsla i ditt liv. sätt dina egna gränser, sätt dina egna regler och följ dom. gör dig säker att denna gången är du tillräckligt starkt att - ge allt du har. så du måste leva dina drömmar, var inte rädd. gå fram och tillbaka, grubbla över hur du ska göra, men ge inte upp. ta ledningen. det är BARA din tur att skina. snälla, bara tro på dig själv.

; följ aldrig någons fotspår. skapa egna och få folk att följa dom!   

                                                                        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0