everything is nothing. without you.

; dom bästa somrarna i BiH. har jag upplevt med kimberly. speciellt sommaren -06. tur att man handlade till sig några kuddar som HON fick ligga på i baksätet. medan jag fick sitta framme :( skaffade oss nästan böter för att mina fötter satt och dinglade utanför :P vi hade vår BLONDIE också. vi visste alla hans arbetstider. utantill. vi hade vår egen restaurang PICCOLO MONDO. dom visste alltid när vi kom om somrarna. och dom var minst sagt glada. vi hade vår pizzeria ; PIZZA CUT. vår affär ; STADION & vårt café; FONTANA. vi handlade alltid ca 2L mineral vatten. stack till fontana. gav dom mineralvattnet till utbyte mot lemonade. MUMS. det var den godaste vi någonsin hade druckit. haha. sist men inte minst. så hade vi vår egen glassbar. BOSS BURGER.

; så kimberly & jag. vi kan hitta på en massa saker. & oftast är dom varken smarta eller vettiga. men roliga är dom minsann. vi sov aldrig ensamma i min säng. vi var alltid minst fyra. & standard var det kim. jag & mina två kusiner edit & mirza. mirza är då kimberlys man. det var iaf andra året. första året var vi också fyra. kim. jag. sen vännerna mirza & adel. hahaha. rihanna - unfaithful. det är det enda jag säger kimberly- eller då emina springer neför trapporna. och skriker kimberly med högsta stämman någonsin. ja det var också kul. det året hade kimberly två män. Adel & Melis. haha. så roligt. alla kom med ringar från tusen håll. till sist fick vi nt ta emot fler av min pappa :( HAHAHA. eller den kimberly ; men jag är modell. till det svarar min pappa. men men du är bög :P HAHAHHAHA. himmelrike.

; fanns en kväll då vi var typ 8 i en bil. stannar för att handla in saker. vi skulle till mitt hus i Zvornik. och det är typ en timmes resa från Tuzla. vi stannade typ efter halva resan i Kalesija. för att handla. så när vi kommer ut. stod det två polismän där. och ist för att ge oss böter säger dom. räcker den drickan till er alla :P hahaha. sen ser en av dom min hennatatuering på ryggen som löd ; ahmetovic. och frågar mig då om jag var min pappas dotter. och massa hit. så vi hade tur. därefter frågar ja varför dom inte sa någonting till oss. dom bara vi hade. men vi slutade skiftet en halvitimme sen :P haha så vi hade tur minsann. iaf.
 
; vi har tusen olika dumma historier. hur vi åker till zivinice med bara euro. och ingen bankomat fungerade. hur vi får med oss cigenare till diskotek. hur vi lurade killarna att vi ska bada nattbad. men lyckades alltid komma undan. sista gången var anledningen att vi inte ville bada i salkos shorts. sen åkte vi buss en gång till zivinice för att träffa min systsers mans familj. dom bor ju kvar där sen innan. vi förstod nt ens var vi skulle hoppa av. och kimberly snackade skit om dom & sa miljoner ggr om att det var skit tråkigt där. även om jag sa att hans syster förstod svenska. i och med att hon har bott i malmö. samma kväll stack vi ut med min kusin & en vän. haha. han plågade skiten ur oss. men men. sånt är livet. sen var en tjej ute efter mig na panonskom jezeru. GUD. hon ville klä av mig liksom. vi gör mycket saker när vi har tråkigt. gå ner & upp för en 3 km backe. i typ 49 C. snacka om att vara riktigt blåsta ibland. vi dog när vi kom fram. bokstavligt talat dog. vi vaxar killarna. får dom gå i tjejkläder. & när vi var i Janja. så var hon tvungen att kommentera Ados stil. så fort vi såg det i en affär. i Bijeljina smo zalutale. vi åkte taxi från en stad till en annan. för att handla i Bingo eller interex. minns nt.. men det var dyrt :P och ja. en massa. nu ska jag sluta. jag lovar. haha.

; för att avsluta inlägget korrekt. KIM ÄR INTE SÅ OSKYLDIG SOM HON VERKAR. HENNES VINGAR OCH GLORIA ÄR SVARTA SOM JORDEN. HENNES ORD BRÄNNS SOM SATAN. HON ÄR EN LIVSLEVANDE DEMOM. till det säger hon själv ; a damn good one. I LOVE YOU KIRIBIRI...






Kommentarer
Postat av: mersiha

ahahahha... fan va roliga bilderna ser ut.. :P de bra att de finns sånna som ba vill ha kul :P ista sam ;)

2008-11-28 @ 17:25:35
URL: http://meal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0