sve sto je srcu drago. daleko je.

; jag är omgiven av mystik. det finns alltid där. den försvinner aldrig. mestadels utav mitt liv har jag varit hotad utav mörkret. men jag har ändå lyckats att sätta det på sin plats.varje dag i livet är en del utav gåtan som kommer avslöja hemligheten. och mitt enda hopp är att tro på mig själv och kämpa fullt ut. jag ser mig själv som en legend. jag har utsattits för hinder som bara finns i otäcka berättelser. men jag har klarat dom. har alltid sagt till mig själv. finner du en väg utan hinder så leder den förmodligen ingenstans. men se på mig. kolla var jag står. jag är på toppen i mitt liv. nått mina drömmar. uppfyllt min önskan & har en kärlek som är så stark. legend. är vad jag är. en legend dör aldrig ut. varje legend har sin början. för trots allt så är vi alla människor från början. vi blir vad vi själva skapar oss till. Genom livets gång kommer jag minnas  - självsäkerheten. modet. hedern och triumfen.

;
i många delar utav Sverige har det redan börjat snöa. och jag avskyr skåne för att dom segar med just sånt här. hade varit underbart om det snöade nu. då skulle jag och mitt hjärta kunna gå ut och leka. paja någon annans snögubbe för att vår inte blev lika stor som deras :P men icke sa nicke. ingen snö för oss. så vi fick hitta på andra saker ist.

; idag har hjärtat haft fotbollsträning. efter det så var vi alla inbjudna på middag hos mamma och pappa. det var lite gäster där. Eddie, hans tränare & jag befann oss i köket och fulade oss. till slut så beslöt vi oss för att dra hem till syrran och kolla på film =) jag har ju fått mitt eget rum där nu. så jag inte stör föräldrarna, when i'm in town :) haha. edina bor ju ensam i en trea. så det skadar inte henne :P så nu satt vi och skulle kolla på min & eddies favorit film. björnbröder. bas då  inser vi hur mkt vi älskar varandra. och hur vi än sätter oss i soffan. slutar vi upp med att hålla hand och ligga bredvid varandra. godis. chips. cola. glass. mums mums mums.

; vi bestämde oss för att dra hem till mamma & pappa igen och spela lite monopol med dom. så det gjorde vi minsann. därefter bestämde vi oss att vi skulle åka karusell imorn. för vi har ett litet tivoli på besök i stans. AXELS TIVOLI. sen skulle vi dra och handla buzz till playstation och lite singstar för att sjunga rumporna av oss. älskar varje sekund med dig duso moja jedina na svijetu.

; sen kom det. hjärtkrossande. Eddie frågar ; Mini, varför måste du bo så långt bort. Uppsala mini. det är för långt för oss. vf kan du nt flytta som Edina. eller närmare. ( för att informera så bor min syster ett höghus ifrån mina föräldrar ) han fortsätter ; bor du i uppsala så hinner vi inte ses. och om vi skulle åka upp för att hälsa på dig så hinner vi inte säga så mkt. vi hinner baa hälsa. för sen måste vi tillbaka. det tar ju så lång tid att åka dit. sen tillbaka till och med. Snälla Mini. lämna inte mig. stanna här. förstår du inte att jag saknar dig. jag vill inte att du ska bo där. så ja, gott folk. vad ska jag göra ? dusa me boli när han säger så. jag älskar den killen mer än något annat i hela världen. och jag älskar att säga ; koga dada najvise voli. då säger han kaxigt ; men meeene så klart. sen när man frågar honom. koga dusa najvise voli ..så blir han tyst och säger .. haha säg nt till någon.. men dig såå klart :P


VOLIM TE VOLIM TE VOLIM TEEEEEEEEEEE! Gud, zivot nije zivot bez tebe. jag stannar dusoo. jag stannar med dig. hos dig. vid dig. hur du än vill! Jag älskar dig



Eddie <3  Mini <3  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0