så länge jag betyder något för någon fin människa - så är jag lycklig.



; nu är det dags. nu är det tid för det också. ni har frågat. jag har lagt det åt sidan. men det är dags för min bättre halva att stå i rampljuset. det var inte rättvist längre. & jag lovar att jag ska bättra mig. sist men absolut STÖRST - nr 1 i mitt liv. MIN MAMMA. grattis på födelsedagen moje najdraze.

; Det är svårt att minnas. en årstid. varm. kall. torr som våt. då min mor inte har funnits där för mig. som en vän. som en mamma. som en kompanjon. på allt möjliga sätt. hon fanns där. så jag kunde lite på henne. Min Mamma. det är vem jag behöver i mitt liv. jag som alla andra. har tagit för givet. vad våra mödrar har gjort för oss. på vägen glömde vi att uppskatta deras kärlek för vi antog att den alltid skulle finnas där. min lycka. min framgång. mitt liv i härlighet. det står min mamma bakom. hon är orsaken till att det finns ljus i mitt liv. hon har varit min lärare som har lärt mig saker bara en mor kan göra. hon har sökt efter det bästa för mig. hon har kämpat och hon har gett mig det. min mamma. är precis allt jag behöver. för att stå på mina ben. hon har visat mig styrka. hon har visat mig mod. när ingen i hela världen visste vad hon talade om. och ibland önskar jag att jag kunde sakta ner tiden. bara för att kolla på henne en gång till. under våra allvarligare konversationer. och se i hennes ögon hur mycket hon bryr sig. jag vill bara sakta ner tiden för att få saker att förbli precis så som dom är. Om hon bara hade nämnt en enda gång att hon vill hålla världen i sina händer. så skulle jag gör allt. allt för att ge henne det. om jag kunde. hade hon velat vara på två ställen samtidigt. så skulle jag gjort allt jag hade kunnat bara för att se hennes önskan gå i uppfyllelse. om jag fick frågan att hjälpa min mamma i nöd. så hade det varit tallöst många sekunder för mkt. ifall jag ens hade tänkt igenom det en enda sekund. jag hade slitit ut mitt hjärta. för att hennes skulle slå. Min kärlek & mitt skratt. varje dag från och med nu. är allt hon behöver för att vara lycklig. säger hon. men hon är min mamma. min allra bästa vän. och jag vet att jag kan lita på henne. oavsett vad. alltid. 

; jag minns dagar med min mamma. som är fulla med villkorslös kärlek. fulla med glädje. värme och närhet. min mamma är den som jag delar mina djupate tankar och drömmar med. och det är jag henne evigt tacksam för. oftast brukar mammor alltid gå och berätta till papporna. men min mamma var aldrig i behov av det. för min pappa visste allt han också. sällan ser man barn som växer upp till ungdomar ha så starka band till sina föräldrar som jag har. det är synd. för dom flesta vet inte vad dom missar.

; jag älskade att sitta upp sent och snacka med mamma. då alla hade lagt sig. då var det bara hon & jag. och hennes så underbart perfekta ord. hon uppmanade mig till mycket. som hon visste att jag skulle klara av. hon trodde på mig. hon berättade alltid för mig hur starka hopp hon hade och hon visste att jag skulle förändra världen. om inte hela. iallafall hennes. men jag hade förmångan att vända upp och ner på hela. till något positivt. nätterna då hon nattade mig så viskade hon i mitt öra att hon älskar mig. och att jag en dag skulle bli en ledarstjärna. jag skulle få folk att följa mig. inte pga makt. utan pga tillit och kärlek. för jag kunde leda folk rätt. det visste hon. för hon kunde inte bli mer rätt än vad hon var nu. trodde hon. men vi fick en tredje lycka också. älskad som ingen annan. 

; ibland vill jag veta vad hon tänker om mig idag. är hon så stolt som hon sa att hon skulle vara. eller är hon mer? allt jag är. individen jag är. är jag pga henne. hennes mod. hennes självsäkerhet. hennes personlighet. skapade mig. det gjorde mig till den jag är idag. du min älskade mor, gjorde så molnen klarnade på min himmel. så allt var klart & blått. du är den som alltid får mig le. även när jag vill vara sur. du är så härligt underbar. du kommer och drar det torraste skämtet så att jag börjar as garva och skriker. låt mig vara jag vill vara sur. men du fortsätter att skoja runt. tills vi både har glömt vad jag surade för. jag kommer alltid finnas här för dig mamma. det vet du. jag har stått vid din sida under dom tuffaste tiderna. då alla bara drog dig isär. jag plockade upp dina bitar och fick dig att bli hel. du sa det aldrig i ord. men jag vet att du menade det. du bevisade det med handlingar. du kände väl av att ord inte var tillräckliga. du bar på mig i 9 månader. du stod ut med smärtan för att ge mig ett liv. du stoppade min hunger och dämpade mitt skrik. du har gjort allt för mig. genom goda som dåliga tider. & efter all smärta och hjärtkrossande är du kvar. precis som den du alltid varit. i mina ögon har det alltid varit du och jag emot alla. du och jag emot världen. vi har alltid stått kvar. vi har alltid vunnit. för du visste hur du skulle ta mig till vinsten. till härligheten. med stolthet. 

; du vet när du är behövd. och vad du ska säga när du väl är där. du vet hur du ska ta min hand. samt när den behöver tryckas ömt eller riktigt hårt. du vet i förväg om jag är i behov av en kram. och ibland så överrsakar du även mig. du vet allt innan jag ens själv har förstått det. du gör mig beredd på det som ska komma. på ett mjukt och vänligt sätt. du öppnar mina ögon för att inse verkligheten. men du låter mig även drömma. medans du samtidigt håller i mig så att jag inte faller då jag inser att allt bara var en dröm. du visar att du är en verklighet. du är allt jag en dag vill vara. & min absolut högsta önskan är att vara till hälften så god och kärleksfull mamma som du. det hade räckt för en person som mig. jag kräver varken mer eller mindre. att vara lika bra som du. det är omöjligt. men jag är glad att förhoppningsvis mina barn (om jag nu ens skaffar några) får se en glimt av dig. uppleva något av dig. genom mig. för jag vet att allt du gör. gör du inte för att skada mig. utan för att lära mig. att livet har en ljus sidan. och på den sidan står du. med öppna armar. för att alltid finnas där. jag älskar dig mamma. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN <3

; u tvome srcu za mene. tople je ljubavi bilo. ti si me pratila svuda. kao andjelovo krilo. tezak si imala zivot. al nikad se zalila nisi. uvijek na mome nebu. kao sunce sjala ti si. sretan ti rodjendan mamma. sretan ti rodjendan. hvala ti draga mamma. za zivot radostan. sretan ti rodjendan mamma. sretan ti rodjendan. primi draga mamma. pozdrave. ljubavi i srece za tvoj dan.  - nije me nikad niko volio kao sto me volis ti. nit ce ikad voljeti. 


 - Halida Ahmetovic, kraljica srca mog <3

Kommentarer
Postat av: elmY

hej :) sorry för den sen sena svaret men jag har haft fult upp med annat o la bloggen åt isdan litegranna :(..



ush jag vet dte är hemskt ibland hatar jag att vara såhär lång men det har ju sina fördelar som när mamma gömmer godis på översta hyllan(gissa vem som får tag i dem) :P.. Ma hajde det slka bli en blogg träff du jag o enida next time aBd, hoppas bara det är nån bra som kommer för jag går aldrig till fester annars om dte inte är ett undntag som BD eller om Dino Merlin hade kommit :D..



znam kako ti je, jag sover verkligen aldrig känns det som har försovit mej många ggr t skolan nu sne blir man så stressad o irriterad att hela dagen blir ens helvete :(.. Lyssnade på dne låten (Nista nemam o emian sad si ti moaj domovina precis) haha gissa vem jag då tänkte på :P känn dej hedrad :P..



sta ima kod tebe jos? fyfan vad kallllllllt det har börjat bli inga jackor ingeting hjälper (please kill me someone)..

2008-11-15 @ 00:35:55
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: Branka

vad fint skrivet mala :) stvarno prelijepo pises, i osjeca se u svakoj rijeci någon styrka. Varenda ord känns eftertänkt. Ma nemam rijeci, prelijepo!

2008-11-15 @ 10:59:23
URL: http://mojzivot.blogg.se/
Postat av: Branka

Tack så mycket! Det betyder verkligen att får höra såna ord från någon man inte känner. Jag är stark, jag får det kanske att verka så enkelt att vara ifrån den man älskar, men det är oerhört jobbigt. Det finns inget jag hellre vill än att bara få krama om honom.. Ali sta cu kad mi je takva subina.. Puss på dej gumman

2008-11-15 @ 13:06:29
URL: http://mojzivot.blogg.se/
Postat av: elmY

jag lovar o hälsa på oftare :P.. just nu är det en tung period igen :( jag hinner inte med nånting o mina tankar har tatt över jag ränkanr sista dagar i hans liv jag skiter i allt annat som måste göras.. annars så ska jag flytta till sthlm dte är väll det nyaste..



idag har jag bara suttit o beklagar över att jag inte kan gå på BD i sthlm :( men du får ha kul åt mej med för jag antar att du ska diiiiit.. ha så kul



det är lätt o tänka på dej :P spec när ne vacker låt påminer mej :)..



omG om dino merlin kmr jag skulle lätt kunna ge 1 000 kr för inträde alltså det kommer bli livets höjdpunkt.

2008-11-15 @ 21:22:05
URL: http://elmys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0