we've fall into this place. where you ain't backin' down. and i ain't backin' down!

; ett ord. som kan översättas till alla språk. ett ord. som har exakt samma mening vart vi än befinner oss i världen. ja ett ord. är precis vad som håller oss isär .. ett ord som delar på oss som himmel & jord. som nord och syd , eller varför inte öst & väst. ett ord. har åstadkommit. så mycket olycka. så mycket missförstånd. men det finns ingen meningen med att förbanna ordet. när det är vi själv som har valt att använda oss av det. ordet princip. det har många betydelser - men för mig är det bara negativt.

; pga principer. står vi där vi står. så långt ifrån varandra. utan varandra. med en önskan efter varandra. vi båda vet att vi vill förlåta. vi båda vet att vi vill glömma. att vi vill gå vidare och ta hela situationen till en högre nivå.. till en bättre och lugnare vardag. och det är just här ordet princip kommer in i bilden. ingen av oss tar det första steget. eftersom vi livnär oss på ordet - PRINCIP. vi har våra principer & envisa som vi är. släpper vi inte taget om dom. utan väljer att förlora. det som vi håller närmast hjärtat. för att vi hellre vill vinna ett slag var. istället för att slå oss ihop. och vinna ett krig - tillsammans.

; har våra stunder och våra minnen. kommit att bli endast ett blott minne för oss två. har vi omedvetet samt ofrivilligt valt att lägga vår historia bakom oss. i en stor låda som det står - förflutet - på. varför är vi så rädda. för att ha hittat en person som verkligen förstår sig på oss. som ger oss trygghet. som älskar oss. för älskar. det gör vi både två. varför är det oskrivet men sagt att det inte finns en riktig vän. eller en perfekt kille. när det kommer från människor som har hittat någon. men inte kunnat behålla sina käraste av olika anledningar. för det finns. några få. som faktiskt. spelat alla sina kort rätt. och har. inte endast sin vän utan även sin partner kvar! men vad ska jag stå och predika om. jag spelar inga kort. jag använder fortfarande bara ett ord - PRINCIP. & står därför tomhänt nu. utan dig.

; så nu blickar jag tillbaka till det vi har valt att döpa till vår - historia. och inser det faktum att du har lyckats bli abstrakt i mitt liv. även om mitt hjärta skriker ut raka motsatsen. så har du kommit att bli en känsla. du är inte längre en individ i mitt liv. som förgyllar mina vardagar. du är inte längre någon som jag kan röra vid. som jag kan krama. någon som jag helt enkelt kan känna på. utan att min hand ska gå igenom din kropp & själ som om du vore en ande. vilket du inte är. du är en känsla. som jag kan känna. som jag älskar att känna - men som jag saknar att beröra.

; hur länge ska vi hålla på att såra varandra. eller egentligen oss själva. hur länge ska vi plåga vårt inre. & hur länge ska vi dränka vår lycka med sorg. när ska vi sudda ut ordet - PRINCIP. ur vår ordlista. och bara vara med varandra .. som vi båda så gärna vill ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0