not a moment waisted.

; har försökt att logga in på min blogg sen 5 imorse. utan några som helst framsteg. någon jävel hade väl lekt med mitt lösenord. men smart som jag är. lyckades jag att knäcka det tillbaka. so right back at you dude! :) haha.

; läste på S. sida, att hon har gjort ett personlighetstest. och gud vad roligt jag tyckte att det lät. men efter att ha googlat upp det och fått fram samma sida. så kom jag på att jag redan hade gjort det :P haha. så jag skippade det. men jag kopierar in svaren ändå. från förra gången :) wiiho.. haha. & som hon sa. ni som känner mig. eller vet lite om mig. tycker ni det stämmer? för jag tror dom chansade på varenda en punkt liksom.

; Din personlighetstyp:


Unika och självsäkra. Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Väldigt utåtriktade och sociala. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.


; Karriärer som skulle kunna passa dig:


Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare, läkare.

; Extraversion : Uppmärksamhet främst riktad mot yttrevärldens människor och ting.
; Intution : Tar in information via det "sjätte sinnet" och ser det möjliga.
; Tanke : Fattar beslut grundade på logik och objektivitet.
; Bedömning & Perception : Föredrar att leva på ett flexibelt & spontant sätt lika mycket som på ett planerat och organiserat sådant.

; så enligt mig. min personlighetstyp stämmer in riktigt mycket. bara att dom nt fick med allt. och karriärer som skulle passa mig? dom flesta jag har tänkt på finns med. så jag blev inte alls förvånad. utan mer glad. för att jag vet vem jag är. vad jag vill. och vad som passar mig och min personlighet. det är rätt. jag handlar med med hjärnan än hjärtat. det är nästan helt uteslutet hos mig :) wiho.. me like resultatet. tack S. för idéen. www.senahida.blogg.se <3 .


Kommentarer
Postat av: S.

Awww va sööööt !! <3



A den 3 punkten fick ej jag ;O .. Cudo .

Pah ovako , upravo ja tyckam da to stämma in på dej , mozda ne bash sve sve , al majke mi haman sve;D "född ledare " na to syftam , to sam ja (H) kakva ti :P hahahhaha;D kiddin;D

2008-12-02 @ 12:25:10
URL: http://senahida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0