happiness isn't having what you want. it's wanting what you have.

 - Kimberly .
 - Irma & Martin .   
 - Francis .     
 - Francis & Ibbe.

; försvinna. det är vad jag ville göra när jag vaknade för några dagar sedan. känslan jag bar inom mig. kan jag beskriva. men väljer att inte göra det. det fanns inget positivt med den. den ledde mig ingenstans. jag kunde vara på ett helt annat ställe. men jag skulle ha känt. precis likadant. den känslan. förde med sig så mycket annat. förutom negativ stämning. så förde den med sig ensamhet. och mörker. jag var inte i mitt rum med fyra svarta väggar. men vägen jag kollade ut på. var så mycket mörkare. men sen .. förändrades det. just för att jag valde. att inte grubbla över det så mycket. och ur min fantasi hamnade jag tillbaka i verkligenheten på nolltid. & återigen stod jag med dom. ute på dansgolvet och blev bländad av strålkastarna .. glädje & fest .. absolut .

; K. du ändrade synen på allt. då jag ville försvinna. visade du att det var okej att bara vara kvar. att stå på min plats och leva varje sekund. så som hittills. grund i botten är du dig själv. du är precis så som jag minns dig. lika äventyrlig. som du alltid har varit. bara mer glad & mer positiv. och fortfarande hundraprocentigt underbar ..

; I. & M. hade jag inte varit förberedd. så hade allt kunnat misstolkas. men innerst inne ser man hur stark er syskonkärlek är. hur mycket ni bryr er om varandra och finns där för varandra i vått och torrt. ni är inte beroende utav varandra men ändå så kan ni inte vara utan varandra. ni har en viktig plats & stor betydelse i varandras liv. och just ni två. bringar tillbaka hoppet. om att äkta vänskap finns kvar. visst är den sällsynt. men när den väl finner dig. så känner man av härligheten. för det lyckades man genom att bara kolla på er två. & umgås med er. lovely ..

; F. vår feminina franska dude. har sin egen syn på livet. & lever det på ett sätt som dom flesta av oss hade velat. kittlig & lättskrämd som få. men ändå härligt laidback .. ibland måste man anstränga sig för att både höra vad han säger & förstå hans humor .. men i helhet är han bara en riktigt härlig kille .. rktigt skön stil samt att han har så djupt sinne och hjärta att man inspireras av människan. plus i kanten för att han pillade i mitt hår och kliade mig så där skönt ni vet hela veckan ..

; I. den utländska coolingen .. livvakten i all sin ära .. kimberlys nya rumskompis. helt härlig dude som känner mina släktingar i mjölby :P världen är visst alldeles för liten. riktigt social & openminded. kommer verkligen slakta sönder kimberlys sällskap nu när dom ska bo ihop. hans humor kan svårt jämföras med någons annans. för den är både sjuk & helt underbar på ett och samma sätt. vinner lätt i att puta med läpparna & att ha flest spöke hemma .. fick inte se så mycket utav honom .. men han verkar vara en helt underbar dude som verkligen bryr sig om sina vänner. har skön stil & tar hand om sig .. goodie booy !

; så många nationaliteter .. en svensk zambian. en bosnisk serb. en svensk. en fransk kongoles. & en alban .. så många olika religioner .. men inget stoppar dom från att göra det dom verkligen är bäst på .. att vara vänner .. att skratta & att njuta utav livet. alla har ju sin berg & dalbana . vissa saker delas. men ändå har man sin privata stund också. & om iaf hälften av världens befolkning hade sett på världen ur deras perspektiv .. stått i deras skor & varit så openminded och underbara .. så skulle världen verkligen varit en bättre plats .. för dom är alla så lika men ändå så olika .. så mycket skiljer dom åt .. men ändå stoppar inget dom ifrån att vara vänner som verkligen glädjer sig åt det mesta i livet .. keep it up guys .. ni är alla nr 1 på någons lista .. / Out .. E

; it's about happiness .. it's about friendship .. and it's wonderful ..


Kimberly . Irma . Martin . Francis & Ibbe ..


Kommentarer
Postat av: sanda

hahaha ja faktist, helt happppppppppppy =D

pusss!

2008-12-17 @ 16:29:09
URL: http://sssaannddaaa.blogg.se/
Postat av: vesna

åh ja :P it really sucks haha. vad pluggar du på då?

2008-12-17 @ 18:05:41
URL: http://sanjavesna.blogg.se/
Postat av: besiima

hehe ne men jag hade pojkvän då,tyvärr:p hehe men det var kul ono znas man hade någon å snacka med helt enkelt, da sam bila sama ubila bi se:p hehe då hade jag blivit homie me dem gamla:p, det är ett bra sätt å lära känna varann faktiskt;-)

;ahaaaaaaa jaoo det var längesen jag såg sån bok:p hehe al volim citat samo a ne neke uppgifter;D

PUSSS!

2008-12-17 @ 19:03:09
URL: http://bemeg.blogg.se/
Postat av: Liene

Orkade läsa bara halva (är snurrig idag) inlägget men du skriver jättebra det du skriver!:)

2008-12-17 @ 21:33:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Diinchii

svar: hahaha ja sad ce opet vikend...brzo to ide. Till helgen vet jag ännu inte vad jag ska göra. Har du några planer? Puss

2008-12-17 @ 23:59:33
URL: http://diinchii.blogg.se/
Postat av: elmY

ehen jag ska inte stå och låtsas att allting är bra, bloggen är den enda (vännen) jag kan prata med och berätta allt till men ändå inte allt, sve sto me boli i bude mi lakse.. jag beklagar att det är sorligt men livet är så just nu..



jag vet att jag måste slappna av och lägga lite mer tid på hälsan och mej själv än plugget, men just nu känns detta som nåt bra, ist för att deppa och gråta, dra mej i håret, skrika eller nedaj Boze dricka och knarka så pluggar jag ist, det för tankarna på andra hållet lite, man tänker nt på allt annat lika mkt..



nu dne 20:e ska jag på svadba med mian folks, jedan od babe prijatelj zeni sina i Hbg å enligt alla bjudna så kmr det vara fett mkt folk o live musik pa eto jag ska ge dte en chans, har skaffat världens finaste klänning o skor (lägger upp bilder sen) sad mi jos samo ptreostaje ona prava motivacija da idme i da imam kul..



how about you? allt bra? vidim da ti je bilo fino me dina kompisar.. drago mi je.. du förtjänar det

2008-12-18 @ 02:04:45
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: vesna

nicee =) hooppas de går bra =)

2008-12-18 @ 07:14:00
URL: http://sanjavesna.blogg.se/
Postat av: Belma

okeej niice:) haha ja, det känns rätt, än så länge haha:) jo, det va helt okej på festen:D längtar bara till nyår nu haha:P var bor du då? planer för nyår? (: okej, det låter som en mysig helg:) puss

2008-12-18 @ 14:19:05
URL: http://belms.blogg.se/
Postat av: Belma

vilket fint inlägg förresten:)

2008-12-18 @ 14:21:25
URL: http://belms.blogg.se/
Postat av: sanda

hahah erkänn!

Njaaa necu, (H) kankse haha.

pusss!

2008-12-18 @ 17:30:30
URL: http://sssaannddaaa.blogg.se/
Postat av: manuela

hahaha jaa fast det var han som erbjöd sig själv att betala:D vad har du gjort idag då?

puss!

2008-12-18 @ 19:52:13
URL: http://maanuelas.blogg.se/
Postat av: Diinchii

svar: vadå låter inte kul? det gör det visst. jag älskar fotbollsturneringar. är det en svensk eller? Puss

2008-12-18 @ 23:42:20
URL: http://diinchii.blogg.se/
Postat av: elmY

ma znam ja da nisi mislila nista negtivno, jag vet att du vill see mej glad o det tackar jag för.. det finns faktiskt bra stunder också och en av de e när man får bekräftelse om tat ens vänner bryr sig om en.. härlig känsla..



ja, pluggandet är ett bra sätt att berarbeta alla tunga känslör, fast ganska genomskynligt ibland då man inte orkar låtsas och bara bryter ihop :(..



ja akoBogda imacemo mi flera chanser o träffas (lätt).. kommer du va hemma till jul nu eller?



svadba kommer nog bli ganska kul, jedva cekam fan :).. ima da te uppdateram med bilder sne lovar..



nego sta mi ti radis? kako ide ta skola prokleta?

2008-12-19 @ 02:24:30
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: besiima

hehe njaaa i vissa fall da tako je hehehe,:-)

hehe dejt i bussen i 30h??! hmmm hahaha neznam draga vala hehe mozda, mozda ne:p



; Dobro sam hvalaa Bogu:), hehe ma jucer radila i onda bila kod brata cuvala djecu:D i tako to ,

hehehe ma vjeruj ja volim sve da citam:D:D...

Kako si mi ti ? ;-)))) Stas za vikeend? PUSSAM::

2008-12-19 @ 10:37:55
URL: http://bemeg.blogg.se/
Postat av: mersiha

jaaa.. :P fan de hade vart skit skojjj :D:D du missa hennes syrra också D: hon va också där =)

puss

2008-12-19 @ 11:22:50
URL: http://meal.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: hehe, okej:)

Ha en trevlig helg!

2008-12-19 @ 18:34:09
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0