emina see . emina do =)

; gjorde precis ett test på en av mina favorit sidor när det kommer till astrologi .. men nu gick jag över till numerologi .. and man did i like the answer .. like every time .. jag fick siffran ett och så här står det

; Siffran 1 representerar - styrka och orubblighet.

Din Karaktär

Du har en mycket stark vilja, du är bestämd i dina åsikter och oberoende av andra människor. Personer med siffran 1, blir ofta ledare och banbrytare på olika områden. Du är full av idéer och uppslag och påverkas inte så lätt av vad andra tycker och tänker. Du går din väg rakt fram - vilket ibland kan ha sina nackdelar. Du drar dig nämligen inte för att trampa på dina medmänniskor på din väg mot målet. Ingen får hindra dig att genomföra dina planer. Du kan ofta visa dig generös mot andra - det vill säga så länge ingen står i vägen för dig. Men lika ofta kan du uppföra dig själviskt, tanklöst och hänsynslöst.

Du är en stor optimist, som fullständigt sprudlar av liv. Du älskar att leva och ha roligt tillsammans med dina vänner. Att grubbla över sorger och bedrövelser har du helt enkelt inte tid med. Människor säger att du är originell och det har du ingenting emot. Du har massor av olika intressen och är mycket begåvad på olika områden - musik, teater, konst...

Du vill inte se några tråkmånsar i din bekantskapskrets, du vill att alla ska vara som du, ha samma aptit på livet som du. Därför är det många som anser att du är självupptagen och bara tänker på dig själv. Du är en stor materialist och försöker inte dölja vad du tycker är viktigt: pengar, god mat, vackra kläder och kanske en klarröd sportbil!

Du låter ingen rubba dina cirklar och har en stark känsla för vad som är rätt och riktigt. Du har ett mycket gott hjärta och tål inte att se någon ensam eller olycklig i din bekantskapskrets. Mest av allt ömmar du för din familj och du trivs alltid bäst hemma hos de dina.

Din Personlighet
Du är en sådan typ som alla genast lägger märke till. Ditt glada humör och din friska aptit på livet gör att människor dras till dig.

Du älskar att ha fullt upp att göra, du tycker om att resa, att träffa nya människor och skaffa nya intryck. Du har en stor portion humor. Du har konstnärlig läggning som avspeglas i dina intressen: du tycker om att måla, spela något instrument och älskar vackra föremål.
 
Du har många beundrare, men dina riktigt goda vänner är få. Du är tanklös nog att stöta dig med många av dina medmänniskor. Mitt i ditt glada uppträdande är du ändå ständigt på din vakt. Det är bara tillsammmans med dina verkligt goda vänner som du kan koppla av och visa en varmare och mjukare sida av dig själv. 

Du har svårt att känna verklig vänskap för någon - men ytliga vänner har du i massor. Fäster du dig någon gång vid en person så kommer den vänskapen att vara livet ut.

Kärlek

Du hör inte till dom som blir förälskade titt som tätt. Du väljer gärna en partner som du kan dominera. Dina känslor är oftast mycket varma och djupa men ändå misslyckas du gång på gång i dina kärleksupplevelser. Du har svårt att underordna dig en annan människa och din vilja att hela tiden vara den starkare förstör mycket för dig. Du vill också äga den du älskar.

Tusen gånger har du intalat dig själv att du är kär, men i själva verket har det bara varit inbillning. Du har helt enkelt lätt att falla för olika människor men lika fort tröttnar du på dem. Helst vill du ha en massa beundrare omkring dig men du vill inte binda dig vid någon särskild.

Men lycklig den, som du en gång fastnar för! När du till sist blir kär på allvar, kommer du att upptäcka hur djupt och hängivet du kan älska en person. Oftast varar din kärlek livet ut och gifter du dig blir ditt äktenskap mycket lyckligt. Visserligen kommer grälen att dugga ganska tätt, men med ditt temperament är du snar att förlåta och be om förlåtelse.

Eftersom du tycker om alla slags människor - utom de tråkiga - har din partners siffra ingen betydelse i det här fallet.

Arbete och Yrkesval

Drömmer du om att bli skådespelare? Din starka personlighet, din önskan att ständigt stå i blickpunkten talar för det. Men troligen passar du bättre i ett yrke där du kan leda andra i stället för att själv ta regi. Kanske ett jobb som producent, kanske regissör...

Du har möjlighet att vinna framgång i en mängd olika yrkesområden. Enda problemet för dig är att välja vilken av dina talanger du ska odla. Personer med siffran 1 är ofta mycket konstnärligt lagda, men eftersom samvaron med andra människor betyder så mycket för dem, får målningen, författandet, musicerandet förbli en hobby. Kanske väljer du ett konstnärligt yrke som fotograf, designer eller till och med författare. Du kan ägna dig åt reklam, PR-verksamhet eller bli journalist. Du har lätt att få kontakt med människor och har förmågan att överse med motigheter. Kanske vill du helst av allt arbeta i affär eller på en resebyrå?

Du borde också kunna ägna dig åt vetenskaplig forskning. Du har ett skarpt intellekt och vågar framföra egna åsikter. Också i affärslivet kan du bli framgångsrik med din uppslagsrikedom och din framåtanda.

Med ditt varma hjärta som klappar för alla små och svaga i samhället väljer du nästan undantagslöst ett yrke där du får utlopp för den känslan. Förmodligen fastnar du för något vårdyrke - sjuksköterska eller läkare eller kurator. Du passar både att leda andras arbete och att själv underordna dig andra. Men du får se upp så att ditt goda hjärta inte gör så att du stupar på kuppen! Du måste inse att du inte kan ordna det perfekt för alla som söker din hjälp!

Ekonomi

Personer med siffran 1 har en medfödd begåvning när det gäller ekonomi. Du har alltså alla förutsättningar att skapa dig en förmögenhet - om du lär dig att sköta dina kort väl. Din hänsynslöshet när det gäller dina medmänniskor kan ställa till en hel del trassel för dig. Se upp så att du inte förlorar dina pengar lika fort som du fått dem! Försök att vara lite mer försiktig och eftertänksam när det gäller din ekonomi!

Kommentarer
Postat av: sanda

haha alltså nije obekvämt för oss, men för våra vänner är det. Så vi har bestämt att inte fira tillsammans. Han med sina vänner, jag med mina. För ingen utav våra vänner känner varandra, och vi har inga gemensamma vänner typ:P.. puss!

2008-12-25 @ 00:13:01
URL: http://sssaannddaaa.blogg.se/
Postat av: mersiha

hehe juu.. :D:D de bra att man vet bar to.. :9 ahj länka mig den sidan??? där du fick fram all den infon :D:D da i ja gledam :) puss

2008-12-25 @ 00:24:10
URL: http://meal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0